8 site'uri care iti ofera cursuri online de calitate

Scris de  Aug 29, 2017

Pentru că tot se apropie luna septembrie, iar asta ne duce cu gândul la învățare și școală, echipa Smartdreamers s-a gândit să faca o listă cu cele mai bune site-uri ce conțin cursuri din care poți învăța pentru a fi mai bun în domeniul tău de activitate. Știm că situațiile întâlnite la birou zi de zi, experiența colegilor tăi sau sfaturile primite de la cei mai experimentați te ajută în carieră, însă e nevoie și de acea “temă pentru acasă”. Așa vei fi mereu la curent cu noutățile apărute și nu te vei simți surprins sau amenințat de o schimbare a modului de lucru, de exemplu.

 

Facand un scurt sondaj printre colegi si cautand pe Google, smartdreamerii au intocmit urmatoarea lista pentru voi;

 

Coursera

Resurse: Vânzări, Arte, Computer/Data/Life Science, Matematică, Logică, Dezvoltare Personală, Limbi Străine, Inginerie 

Site-ul cuprinde o gamă largă de cursuri pe domenii precum: Business, Computer Science, Data Science, Dezvoltare Personală sau Științe Sociale. Care sunt principalele caracteristici ale site-ului? Are acces oricine la cursuri, prețurile pleacă de la 29 de dolari și ajung până la 99 de dolari, înveți un new skill în 4-6 săptămâni și te alegi cu un certificat după fiecare curs terminat.

 

Lynda.com

Resurse: Software Development, Design, Web Development, Vânzări, Fotografie 

Te așteaptă un număr de peste 6000 de cursuri în domenii precum tehnologie, afaceri și creative skills. Ai posibilitatea să începi un Free Trial de 30 de zile, iar dacă nu ești mulțumit de el, poți renunța oricând. Ceea ce ne-a plăcut a fost aranjarea subiectelor în ordine alfabetică, astfel că îți va fi și ție foarte ușor să găsești ceea ce te interesează.

 

Atelierul Digital Google

Resurse: Marketing (e-mail marketing, SEO, optimizări, promovarea brandului și altele) 

După cum îi spune și numele, resursa celor de la Google se adresează unui segment bine definit de activitate. Aveți la dispoziție o arhivă ce conține 23 de module printre care se numără: E-mail Marketing, optimizarea site-ului și a rezultatelor afișate, construirea anunțurilor în motoarele de căutare și multe subiecte legate de promovarea brandului în online. Încă ceva, aceste cursuri sunt gratuite.

 

Udacity

Resurse: IT, Marketing, Inginerie

Proiectul născut la Stanford University adună cursuri pe diverse ramuri precum artificial intelligence, mobile, construirea unui site, robotics sau marketing online.

 

Khan Academy

Resurse: Matematică, IT, Arte, Finanțe, Economie, Vânzări

Este o companie non-profit care aduce cursuri sub diverse forme în următoarele domenii: matematică, știință și inginerie, IT, arte și științe sociale, economie și finanțe. Pe lângă aceste cursuri gratuite, Khan Academy oferă instrumente pentru părinți și profesori, care ajută la procesul de învățare dedicat unor categorii diverse de public, de la copii și până la adulți.

 

Codecademy

Resurse: IT (Web Development, Limbaje de programare, Tools, APIs, Data Analytics)

Trebuia să venim și cu un site dedicat în totalitate IT-ului. O suită de lecții aprofundate, care te vor ajuta în activitatea ta de zi cu zi. În acest moment, 45 de milioane de oameni din întreaga lume au beneficiat de cursurile puse la dispoziție de acest site.

 

iversity

Resurse: Vânzări, Design, Digital Marketing, Data Analytics, Științe Sociale) 

Platformă de cursuri ale specialiștilor de pe întreg continentul european. În principal, poți alege între cursuri gratuite și cursuri Pro (cu plată). Câteva dintre titluri: strategii și canale de digital marketing, analize de e commerce, gândire vizuală pentru business.

 

Duolingo

Resurse: Limbi străine 

Nu am vrut să lăsăm deoparte resursele pentru a învăța noi limbi sau pentru a-ți perfecționa limbile pe care deja le vorbești. Pe doulingo găsești cursuri și teste gratuite în diverse limbi, cele mai căutate atunci când vine vorba de joburi. Dacă vrei să îți impresionezi prietenii la bere, poți învăța chiar și High Valyrian.

Pe final, îți oferim un singur sfat: încearcă mereu să investești în tine și să devii un profesionist în domeniul tău. Spor la învățat!

 

Poate te intereseaza si:

--->  Studentii De La UBB Sunt Sprijiniti Continuu Sa Isi Gaseasca Un Loc De Munca

---> 15 Joburi Bine Platite Pentru Care Nu Ai Nevoie De Facultate

 

Sursa: smartdreamers.ro/blog

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.