Să vedem, aşadar...o parte din aceste alimente.
Covrigul
e mic, drăgălaş, cu sare, susan, seminţe, mac sau simplu, ieftin şi ţine cât de cât de foame. Şi, îl poţi găsi aproape la orice colţ. Aproape.
Croissant
spiritul franţuzesc iese la iveală în orice student, când îi e foame iar asemenea bunătăţuri se arată în vitrine. Fie că sunt mâncaţi ca desert sau ca...să zicem aperitiv, chestiuţele astea mici şi pufoase şi delicioase sunt bune. Chiar dacă nu ţi-e foame.
Pizza
nu are nevoie de introducere. Sau de orice altă descriere. E perfectă oricând, la orice oră. V-am făcut poftă? Aruncaţi un ochi aici.
Şaorma
fie că e savurată la 4 dimineaţa, după o noapte lungă în club, sau la 4 după-masa, e delicioasă. Şi ţine de foame. Mai mult decât covrigul. Mai ales că are carne.
Supa la plic
probabil că e cea mai populară mâncare studenţească. Sau aproape. Oricum, e instantă, caldă, gustoasă. Poţi cere mai mult?
Sandwich
la fel ca şi pizza, nu are nevoie de nicio descriere. E minunat. Delicios. Se poate mânca cu orice. Oricând. Oriunde.
Cafeaua
ştiu că nu e mâncare, dar face parte din seria - ce alimente mai consumă studenţii. Cred că e mai consumată decât berea.
Ciudăţenii
um, ok, poate nu chiar păr, dar există câteva chestii ciudăţele pe care le mâncăm.
Desigur, alături de acestea aş putea adăuga şi mâncarea de la fast food. Dar, ea nu e consumată chiar atât de des.
P.s: acest articol e menit să fie amuzant.
sursă foto: tumblr.com, dcnews.ro, deviantart.com, newindianeexpress.com