Seria concertelor extraordinare de Craciun, marca Stefan Banica, continua si in 2018!

Scris de  Dec 10, 2018

Ștefan Bănică revine în 19 decembrie 2018, pentru a treia oară, pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, pentru a aduce spiritul și magia sărbătorilor de iarnă în inima Transilvaniei! Susținut pentru al III-lea an consecutiv - în Cluj-Napoca, respectiv în ultimii 17 ani - în București, acest eveniment devine, de la an la an, o tradiție, ce marchează emoția de a păși cu inima deschisă în perioada sărbătorilor de iarnă!

 

Din 2002 până în prezent, artistul a susţinut peste 65 de concerte de Crăciun, unde au participat peste 340.000 de persoane, iar faptul că de la an la an sunt stabilite noi recorduri ca număr de spectatori şi de concerte susţinute, demonstrează că acest eveniment devine tot mai impresionant şi mai îndrăgit odată cu trecerea timpului.

 

Secretul longevității? Artistul își propune de fiecare dată să își încânte publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție. Ștefan Bănică spunea: „muzica bună uneşte generaţiile!”. Asta se vede în fiecare an în sălile pline ale concertelor sale de Crăciun.

 

Muzica live, efectele speciale, show-urile de lumini, coregrafiile, precum și invitații-surpriză, sunt elementele ce asigură calitatea unui show complex, surprinzător, dar și emoționant în același timp. Participarea la acest minuntat concert, alături de cei dragi, e cel mai frumos mod de a intra în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă! Pentru a cumpara bitele click aici.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.