Cum alegem cel mai potrivit carucior de calatorie ?

Scris de 

Perioada vacantelor se apropie cu pasi repezi , iar pentru parintii care au copii mici este o adevarata provocare confortul celui mic in calatorie.

Fie ca e vorba de vacanta la mare sau la munte, calatorie cu avionul sau cu masina, sunt cateva lucruri de luat in considerare cand mergeti cu bebe in calatorie si care va ajuta sa depasiti cu usurinta momentele tensionate ce pot aparea in timpul plimbarilor lungi pe malul marii sau plimbarilor prin aglomeratia urbana din marile capital ale lumii sau de ce nu, plimbarilor pe teren accidentat in racoarea si umbra padurilor seculare.

Ideal pentru o vacanta va fi caruciorul care se va plia cel mai bine varstei bebelusului, dar si necesitatilor tale. 

Varianta cea mai potrivita pentru o vacanta ramane aceea a unui carucior usor,  care sa se incline suficient cat sa-i permita copilului tau sa doarma in el , dar care sa aiba si roti de dimensiunea potrivita unor plimbari pe malul marii in nisip, spre exemplu .

Prima varianta propusa este Noul Cybex Beezy - Un buggy agil, cu o gamă surprinzătoare de caracteristici, Beezy este însoțitorul compact care nu face compromisuri în ceea ce privește confortul. Chiar și bebelușii nou-născuți pot călători confortabil încă de la început, datorită înclinării sale complet întinse. Dimensiunea pliată ultra-compactă îl face ușor de depozitat intr-o camera de hotel sau in portbagajul masinii . Pentru o flexibilitate suplimentară atunci când mergeți cu mașina, caracteristica sistemului de călătorie vă permite să atașați un scaun auto pentru copii. Dacă îți place viața în mișcare, dar vrei să fii sigur că copilul tău este confortabil, mulțumit și în siguranță, Beezy este noul tău must-have.

O alta intrebare importanta, care pare ca nu are raspuns rapid si simplu este: calatoresc pana la destinatia de vacanta cu avionul, ce fac cu caruciorul in acest caz ?

In aceasta situatie este clar ca vei avea nevoie de un carucior ultra-compact, care poate fi luat cu tine in avion si amplasat in compartimentul bagajelor de mana, astfel incat imediat de cobori, cel mic sa poata astepta confortabil bagajele familiei si de ce nu, sa poata trage un pui de somn pana la destinatia finala .

In acest caz, a doua varianta propusa este Noul Cybex Libelle care cantareste doar 5.9 kg. Pliere și rapiditate la desfacere în câteva secunde, Considerat bagaj de mână, Libelle se potrivește chiar și în compartimentul de deasupra capului pentru o călătorie lină.

Cu siguranta o mare provocare este sa plece in calatorie cu bebelusii lor , care inca mai au nevoie sa-I vada si sa-I simta aproape pe parinti , sa doarma in timpul calatoriei , dar sa si vada peisaje frumoase si sa se bucure de viata din jurul lor. Oare poate exista un astfel de carucior ?

Raspunsul nostru este clar, DA si astfel iti propunem cea mai speciala varianta, Noul Cybex Eezy S Twist 2 + .

CYB 22 INT EezySTwist2 SocialMedia CarouselWoman 1080x1080

 

Agilul Eezy S Twist+2 face viața mai ușoară părinților și mai confortabilă pentru copiii lor. Cu o singură mână, unitatea scaunului și suportul pentru picioare pot fi rotite la 360° — de la orientarea către părinte la cea orientată spre exterior .Rotatia se executa rapid cu o singura mana si astfel cel mic are posibilitatea sa simta privirea calda a mamei atunci cand este orientat parent-facing sau privelistea senzationala de la malul marii sau din varful muntelui , atunci cand este orientat forward –faceing.

Concluzionand, cele mai importante caracteristici ale unui carucior de calatorie trebuie sa fie :

  • sa fie potrivit varstei copilului tau
  • sa fie fabricat dintr-un material usor, de preferat intr-o varianta deschisa la culoare, care sa nu atraga caldura ,
  • sa aiba o copertina generoasa si perfect functionala, care sa protejeze copilul de razele soarelui , sau capotina sa aiba textile cu protectie UPF50+
  • sa fie usor de manevrat, usor de strans, usor de depozitat si sa aiba o greutate mica
  • sa aiba un compartiment generos pentru depozitare

Daca toate aceste recomandari ti-au fost de ajutor si ai luat decizia corecta, atunci, nu ne mai ramane decat sa va uram, Calatorie Placuta si amintiri de neuitat alaturi de cei dragi !

Madalina

Devoratoare de bunatati si de calatorii memorabile. Super puterea mea e sa transform orice intr-o experienta faina de adaugat in glosarul vietii mele.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.