Participa la concursul „Speak Up!” si poti castiga o invitatie la trainingul „D.O.C.T.O.R. in public speaking”

Scris de 

Interviuri. Prezentari la facultate. Prezentari la job. Oportunitatile in care trebuie sa vorbesti in public sunt nenumarate. Vrei sa le transformi in ocazii de afirmare? Ai emotii atunci cand vorbesti in public? Multi manageri iti impartasesc aceasta slabiciune! Ce ai zice sa iti dezvolti abilitatile alaturi de ei si, totodata, sa te faci remarcat(a)?

Participa la concursul Speak Up! si poti castiga o invitatie la trainingul DOCTOR in public speaking organizat de MMM Consulting in perioada 27-28 noiembrie. Spune-ne, intr-un material video de maxim 2 minute, cum te va ajuta acest training in evolutia ta profesionala.

 

Criterii de jurizare: motivatia si determinarea participantului. Poti avea sansa sa te faci remarcat(a) in fata managerilor de top care vor participa la training. Poate unul dintre ei va fi viitorul tau angajator, care iti va da oportunitatea de a-ti pune in valoare abilitatile!

 

De știut! Conform sondajelor efectuate în Statele Unite, glossofobia (teama de a vorbi in public) seaflă pe locul 1, depăsind chiar si teama de moarte. la 41% dintre respondenți s-a depistat o formă de teamă și reținere atunci când vine vorba de a susține un discurs în fața unor oameni, chiar dacă avem de-a face cu importanți oameni de afacerii sau directori de companii de renume.

 

Mai multe detalii despre training găsești aici: http://www.mmmconsulting.ro/public-speaking.html

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook