Crearea unui site web – o solutie viabila pentru afacerea ta

Scris de 

În momentul în care aţi luat decizia că aveţi nevoie de o modalitate ieftină de promovare a afacerii dumneavoastră pe internet, puteţi apela la crearea unui website care să vă reprezinte.

 

La ce vă poate folosi un website?  Ei bine, acesta poate reprezenta cartea dvs de vizită în domeniul virtual, poate atrage potenţialii clienţi şi nu în ultimul rând pentru a putea fi găsit cu uşurinţă printr-o simplă căutare Google.

Pentru a beneficia de un site web de calitate superioară acesta trebuie să fie unic din punct de vedere al design-ului, intuitiv şi usor de utilizat, cu o grafică prietenoasă şi o funcţionalitate complexă. Cu cât un site este mai complicat de accesat şi navigat, cu atât vizitatorii îl părăsesc mai rapid, fără a mai reveni. Principalul beneficiu al unui site accesibil este creşterea utilităţii acestuia, sporirea vânzărilor şi a numărului de vizitatori. Un site accesibil pentru utilizatori este în mod automat un site accesibil şi pentru motoarele de căutare. Drept urmare site-ul va obţine un page rank cât mai bun.

 

Dacă nu sunteţi pasionaţi de tainele creării unui site web, atunci puteţi apela la profesionişti.  În momentul în care vă adresaţi unei firme de web design trebuie să ştiti ce fel de site web se potriveşte cel mai bine business-ului dumneavoastră. Pentru a lua această decizie firmele  vă pun la dispoziţie un sistem de consultanţă gratuită în vederea obţinerii unui raport bun calitate-preţ.

 

Aşadar, pentru realizare site web cu standarde principale de calitate trebuie să se ia în considerare din start un volum mai mic de muncă pentru firma de web design. Ce înseamnă acest lucru?

 

1. Design-ul ales pentru crearea site-ului să nu fie foarte pretenţios astfel încât orele de lucru (CSS, HTML, Photoshop etc) să fie cât mai reduse.

 

2. Funcţionalitatea site-ului trebuie să existe deja la nivelul care să acopere necesarul clientului şi acest lucru este posibil dacă motorul ales este unul deja existent pe piaţă, dar care este supus drepturilor de autor libere (Joomla, WordPress, Drupla etc) şi trebuie să fie modestă astfel încât să nu necesite multe ore de programare pentru crearea site-ului, inclusiv partea de administrare a acestuia.

 

3. Adăugarea conţinutului ar fi bine să o realizeze clientul, ideal după ce este instruit despre modul în care conţinutul adăugat se realizează conform recomandărilor S.E.O. şi asupra funcţionalităţilor panoului de administrare. Astfel nu vor fi necesare intervenţiile specialiştilor care ar putea să ceară costuri suplimentare calculate în ore de lucru.

 

Pentru a afla cât de eficient este un site pentru afacerea ta grăbeşte procesul de realizare a acestuia deoarece în medie, majoritatea site-urilor sunt gata între două şi patru săptămâni. Însă dacă ai o idee clară despre ceea ce vrei de la început, atunci imaginea business-ului tău nu are mult de aşteptat ! 

 

Adm

The Big Boss

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.