Studentii UBB pot castiga burse de excelenta in valoare de 9.000 euro

Scris de 

Studentii din cele mai mari universități din țară vor avea șansa să câștige o bursă de 9.000 euro oferită de KPMG. Compania americană demarează în acest an un program de burse pentru studenți, fiecare dintre cei 20 de câștigători ai bursei urmând să primească lunar, timp de trei ani, suma de 250 euro.

Potrivit oficialilor cei 20 de studenti din anul I vor fi selectati din trei univesitati de prestigiu din România și anume Academia de Studii Economice Bucuresti (ASE), Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj si Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

 

“Programul ‘Burse de Excelenta’ a fost creat pentru a asigura cel mai bun start in cariera posibil! El incurajeaza si promoveaza carierele in domeniul auditului si consultantei si isi propune sa dezvolte capabilitatile de leadership si implicarea in activitatile extracuriculare. Este o investitie in viitorul tinerilor si al firmei noastre, mai ales ca beneficiarii acestuia vor avea oportunitatea de a lucra alaturi de noi atat pe parcursul programului, cat si dupa. Ii astept pe tinerii interesati in a avea un dialog despre cariera si succes pe pagina noastra de Facebook, facebook.com/kpmgromania”. Serban Toader, Senior Partner KPMG Romania

 

In urmatorii trei ani, 10 studenti ai ASE, 5 ai FSEGA si 5 ai FEAA pot participa in acest program, care recompenseaza studiul aprofundat, rezultatele academice si experienta practica intr-o piata concurentiala.

 

Bursele de excelenta KPMG vor fi alocate dupa prima sesiune de examene din facultate, selectia fiind definita de criterii specifice, precum:

- notele obtinute la examenul de bacalaureat;

- notele din examenele universitare;

- activitatile extra-curiculare.

 

Sursa: mediasinfo.ro

Sursa foto: collegescholarships.org

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.