Sfaturi utile pentru marirea sanilor fara bisturiu

Scris de 

Ca fata, nu este nicio rusine sa iti doresti sani mai mari. Desi pare imposibil, si un vis de nerealizat, marirea sanilor este posibila si fara interventii chirurgicale de specialitate. Daca vrei sa stii ce poti face in privinta asta, nu dispera! Ajutorul este pe drum :) (poti gasi informatii relevante in acest sens si pe site-ul Secretul-Fetelor.Ro ).

 

Citeste randurile de mai jos si descopera cateva metode simple, prin care te poti alege cu o marire a sanilor in mod natural, fara tehnici invazive sau medicamente.

Apuca-te de sport!

Cum muschii pectorali contribuie intr-un procent semnificativ la cresterea in volum a bustului, dezvoltarea lor va poate aduce cateva numere in plus la sutien. In special flotarile sunt cele mai indicate pentru tinerele care doresc un bust mai mare. Nu doar ca dezvolta tricepsii dar flotarile stimuleaza foarte mult pectoralii, muschi aflati imediat sub sani, ceea ce face ca flotarile sa aiba o multime de efecte pozitive asupra aspectului si sanatatii organismului feminin.

 

Efectuati 2-3 seturi a cate 10 flotari fiecare (incercati sa nu depasiti aceste cifre pentru ca suprasolicitarea nu aduce nimic bun dar va poate aduce noi probleme), pe zi. Flotarile trebuie facute complet, pana ce atingeti cu burta solul, iar cand ajungeti sus, bratele si umerii trebuie sa fie in linie dreapta. De asemeni genunchii trebuie sa fie drepti. In acelasi timp miscarea si exercitiile fizice ajuta la sculptarea formelor feminine si la reglarea functiei hormonale (responsabila de asemenea de cresterea sanilor).

 

Pentru a activa mai multe grupe de pectorali este indicat sa combinati flotarile si cu exercitii cu gantere si cu flotari la zid, din picioare. Deci apucati-va de sport fetelor si veti avea doar de castigat! :)

 

Dieta

Pune cateva kilograme in plus. Da, ai citit bine! Sanii cresc direct-proportional cu restul organismului, cateva kilograme in plus iti vor mari sanii (si fesele). Pentru asta ai nevoie sa iti imbogatesti dieta cu mai multe calorii (le gasesti in lactate si dulciuri), dar fara sa exagerezi. De asemeni semintele de in si de susan te vor ajuta in demersul tau. Alimentatia nu se reduce insa doar la cantitate, calitatea este mult mai importanta. Imbogatiti-va dieta cu alimente ce stimuleaza in mod natural productia de estrogen (hormon ce determina cresterea sanilor).

 

Astfel de alimente sunt oregano, mere, cirese, prune, morcovi, castraveti, orez, iaurt si branzeturi, soia si produse din soia. Dar si alimente bogate in fitoestrogen, un compus care se gaseste in plante. Cu alte cuvinte organismul isi ia acest hormon direct din plantele ingerate. Astfel de alimente bogate in fitoestrogen sunt nucile, piersicile, capsunile si vinul rosu. Exercitiile fizice combinate cu o alimentatie dupa tiparul celei prezentate mai sus, sunt cele mai bune strategii pe care le poti aplica pentru o marire naturala si armonioasa a pieptului.

 

Nu in ultimul rand pastreaza o atitudine pozitiva.

In fiecare zi imagineaza-ti cum sanii tai au crescut cu o fractiune de milimetru fata de ziua precedenta. Cu ochii mintii vizualizeaza cresterea sanilor in timpul exercitiilor fizice. Oricat ar suna de ciudat, autosugestia functioneaza si chiar suntem ceea ce gandim. Asa ca ai mare grija ce alegi sa crezi despre sanii tai pentru ca risti sa devina realitate.

 

Desi marimea sanilor este conditionata si de factorii genetici, aplicarea metodelor prezentate mai sus va asigura conditiile optime maximizarii dimensiunilor si potentialului organismului tau. 

 

Sursa foto : worldlifestyle.com

Adm

The Big Boss

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.