USAMV a castigat marele premiu al Salonului International al Cercetarii, Inovarii si Inventicii „Pro Invent 2018”

Scris de 

Marele premiu al Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii „Pro Invent 2018” a revenit USAMV Cluj-Napoca, pentru ”contribuția remarcabilă adusă inventicii românești”. Premiul a fost primit în numele USAMV Cluj-Napoca de Conf. Dr. Dan C. Vodnar.

 

Produsele prezentate de studenții universității au mai fost recompensate cu șapte Diplome de excelență și medalia de aur, o Diplomă de excelență și medalia de aur cu mențiune specială și o Diploma de excelență și medalia de bronz. De fapt, toate cele peste 45 de proiecte ale studenților și cadrelor didactice de la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor, din cadrul USAMV Cluj-Napoca, au fost  recompensate cu diplome de excelență.

 

Alte două disctinții pentru universitatea noastră au fost: Diploma de excelență și Premiul special din partea USAMVB ”Regele Mihai I al României” din Timișoara pentru ”participarea studențească reprezentativă cu lucrări de excepție la Salonul Pro Invent 2018” și Diploma de excelență oferită de aceeași universitate pentru proiectul ”Produse din ciocolată îmbunătățite cu probiotice și obținute cu ajutorul imprimantei 3D”.

 

La Salonul Internațional al Cercetării, Inovării și Inventicii ”Pro Invent 2018”, desfășurat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, între 21-23 martie, au fost înscrise circa 440 de invenţii din variate domenii ale ştiinţei şi tehnicii, de la produse din industria alimentară, jocuri pentru activităţile sportive, telecomunicaţii, sisteme de control ale aerului în spaţiile închise, medicină şi medicină veterinară, agricultură, ingineria produselor alimentare, transporturi, energetică, până la inginerie mecanică, industrială şi electrotehnică.

 

Potrivit reprezentanților Universității Tehnice din Cluj-Napoca, care a organizat Salonul Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii „Pro Invent 2018”, pe lângă invenţiile româneşti la această ediţie au fost înscrise și proiecte din Republica Moldova, Iran, Polonia, Malaezia, Taiwan, Indonezia, Coreea, SUA şi Canada.

 

Citeste si:

---> Asociatia "O Masa Calda" a lansat aplicatia pentru donarea de mancare in Cluj

---> Cum Am Educat Inspiratia Si Am Devenit O Versiune Mai Buna A Mea Dupa Conferinta The Woman

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook