Ce trebuie sa faci pentru a inchiria o bicicleta prin programul ClujBike

Scris de 

Iata care sunt conditiile a putea inchiria o bicicleta prin sistemul Cluj Bike:

1. Municipiul Cluj-Napoca închiriază biciclete utilizatorilor înregistrați în sistem, acolo unde acestea sunt disponibile. Harta statiilor poate fi accesata aici: http://portal.clujbike.eu/harta-statii-biciclete

2. Intervalul orar de închiriere pentru o zi este 06.00-24.00, valabil de luni până duminică.

3. Perioada de funcționare a sistemului va fi întreruptă în lunile de iarnă, cel puțin în perioada 01 decembrie - 01 martie, când se va efectua revizia totală a parcului de biciclete. 

4. Închirierea echipamentului se va face în baza unui card emis de Municipiul Cluj Napoca la unul din sediile Primăriilor de cartier sau la sediul Primăriei Centrale, în urma încheierii și semnării unui contract între părți și acceptarea termenilor și condițiilor din Regulamentul de utilizare, pentru întocmirea căruia este nevoie de un act de identitate valid. Persoanele cu vârsta sub 18 ani pot obține cardul doar cu acordul unui părinte/tutore. Persoanele care nu au împlinit vârsta de 14 ani nu vor putea obține un card de acces.

5. Echipamentul închiriat va putea fi ridicat de la orice stație de închiriere de biciclete în regim self-service.

6. Echipamentul închiriat va putea fi returnat la orice stație de închiriere de biciclete în regim self-service sau în centrul folosit pentru returnarea bicicletelor aflat în ClujNapoca, Str. Artelor nr. 4, în cazul în care din diverse motive nu a mai putut fi returnat la stație.

7. Echipamentul închiriat va fi returnat în termen de maxim 12 ore de la închiriere, dar nu mai târziu de ora 24.00 din ziua închirierii echipamentului, în caz contrar, Utilizatorul va fi obligat la plata unei sancțiuni penalizatoare de tip Întârziere în valoare de 100 lei, cu mențiunea că sintagma Întârziere va reprezenta acea situație justificată în care Utilizatorul returnează bicicleta în cel mult 12 ore de la expirarea duratei maxime (ora 24.00 din ziua închirierii).

Mai multe detalii pe http://clujbike.eu/.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.