Top 5 cadouri clasice de 8 martie

Scris de 

Ok, am scapat de 14 februarie, mai avem putin si trecem cu bine poate si cu bani din 8 martie. Se stie ca studentii sunt mai chibzuiti cand vine vorba de cadouri, nu si cand vine vorba de distractie, dar asta este alta discutie.

 

Asadar daca vrei sa nu dai gres de 8 martie, iata 5 idei clasice de cadouri pentru ea :

1. Lenjerie de lux

Nu exista femeie care sa nu aprecieze o lenjerie de lux mai ales intr-un moment special precum 8 martie. Daca nimeresti modelul si culoarea potrivita poate vei avea parte si de recunostinta :) Pe luxuryline.ro am gasit foarte multe modele pentru toate buzunarele, incepand cu 120 lei. Cu siguranta vei gasi ceva care sa-i placa.

 

2. O cina romantica

Ce poate fi mai frumos decat o cina romantica in doi la un resturant elegant. O cina la lumina lumanarii este mereu bine apreciata. Un buchet de trandafiri rosii este un must have si mereu o surpriza placuta. Bugetul ar trebui deasemni sa fie in jur de 100 lei. Florile incluse in pret evident :)

 

3. Un parfum

Oricat de multe ar avea tot nu sunt de ajuns. Un parfum elegant si de preferat de firma va impresiona chiar si cele mai pretentioase domnisoare. Asigura-te ca il ambalezi frumos si ca nu e alergica la mirosul parfumului.

 

4. Bijuterii

O pereche de cercei si un colier de la Meli Melo pot face minuni. Ai grija sa nu aiba deja acelasi model sau aceiasi culoare pentru ca vei da banii degeaba. Fii sigur ca se asorteaza cu acea rochie neagra pe care si-a cumparat-o saptamana trecuta sau cu pantofii rosii pe care i-a primit de ziua ei. Fa-o pe detectivul inainte de a face achizitia.

 

5. Un buchet imens de flori

8 martie reprezinta inceputul primaverii asadar un buchet imens de flori sunt cadoul perfect pentru o astfel de zi. Nu exista femeie care sa nu aprecieze florile, asa ca nu ai cum sa dai gres.

 

Noi iti uram succes si oricare din cadourile de mai sus vor fi de bun augur pentru aceasta zi.

 

Sursa foto : shopium.ua

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook