Scoala de vara ”Business Smart School” te asteapta in septembrie la FSEGA

Scris de 

Organizația Studenților Economiști (OSE) va organiza în perioada 1-7 septembrie 2019, în cadrul UBB-FSEGA, cea de-a 12-a ediție a evenimentului Business Smart School (BSS). Prin tema ediției din acest an (Business Starter Pack), BSS va iniția participanții în lumea antreprenorială prin sesiuni de traininguri și workshopuri destinate elevilor, studenților, masteranzilor şi doctoranzilor.


Îți dorești să îți lansezi propria afacere, dar nu știi de unde să începi? Te încântă ideea de antreprenoriat și ai dori să afli informații prețioase direct de la oameni care conduc afaceri de succes? ---> Business Smart School îți vine în ajutor. Te așteptăm la cea de-a XII-a ediție, cu un "Business Starter Pack" bine pus la punct. Dacă te întrebi ce include, te sfătuim să vii și să te convingi de eficacitatea și impactul acestui proiect și să descoperi surprizele pe care ți le pregătim.



Însă, de pe acum îți putem garanta training-uri și workshop-uri prin prisma cărora speakeri consacrați din România vor veni să își împărtășească poveștile de succes și să te ajute să obții bagajul de informații necesar pentru a stabili un punct de pornire pentru afacerea ta.



Dacă ai împlinit 18 ani și ești elev, student, masterand sau doctorand, te invităm să aplici pentru școala de vară Business Smart School 2019, pentru a petrece o săptămână productivă, într-un mediu prietenos, în care dezvoltarea personală, educația și distracția merg mână în mână.



Organizația Studenților Economiști din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, te așteaptă în perioada 1-7 septembrie la Cluj-Napoca pentru a descoperi împreună pașii spre o carieră în mediul de afaceri.


Mai multe detalii referitoare la eveniment se găsesc pe website-ul organizației sau pe pagina sa de Facebook

 

Citeste si:

---> Start inscrierilor la Walking Month 2019: castiga premii si ajuta-ne sa „Unim cele doua Romanii”

---> UBB este pe primul loc din Romania in Top Shanghai 2019

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook