Situatia deszapezirii la Cluj-Napoca

Scris de 
Avand in vedere ca vremea rece si-a intrat in drepturi si ninsoarea sta sa cada, ne-am gandit sa aflam de pe site-ul Primariei Cluj Napoca, cine este responsabil de deszapezire in oras. 
Cele doua firme responsabile cu deszapezirea in municipiu sunt : 
 
  • SC Rosal Grup SRL si
  • SC Brantner Servicii Ecologice SA 
SC Rosal Grup SRL are in dotare 18 utilaje si aproximativ 305 de tone de material antiderapant, iar SC Brantner Servicii Ecologice SA 14 utilaje si 260 de tone de material antiderapant.

Cei doi operatori care efectueaza si in aceasta iarna lucrari de deszapezire in Cluj-Napoca sunt SC Rosal Grup SRL pentru sectorul I, in cartierele Manastur, Zorilor, Grigorescu, Gruia, Dambu Rotund si circa 80% din zona centrala si SC Brantner Servicii Ecologice SA pentru sectorul II respectiv in cartierele Gheorgheni, Marasti, Intre Lacuri, Bulgaria, Andrei Muresanu, Someseni si circa 20% din zona centrala.
 
In sectorul I sunt 331 de strazi, din care doua strazi noi, Bethlen Gabor si Kos Karoly. In sectorul II sunt cuprinse 312 strazi. Si aici au fost introduse inca doua strazi noi, Cernei si Papai Pariz Ferenc.
 
Clujenii care doresc sa semnaleze eventualele probleme cu deszapezirea, pot face acest lucru sunand la Dispeceratul Comandamentului de deszapezire din cadrul Primariei – 0264/431.753.
Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.