Bike Sharing va fi suspendat pana in primavara

Scris de 

Sistemul de Bike Sharing a fost inaugurat în 17 noiembrie după o întârziere de mai bine de doi ani. La nicio lună de la lansare, Primăria Cluj-Napoca anunţă suspendarea lui. Aceasta va suspenda de luni, 14 decembrie 2015, funcţionalitatea sistemului de închiriere al bicicletelor, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Sistemul va redeveni funcţional la începutul lunii martie 2016.

 

“Din data de 17 noiembrie 2015, de când a devenit funcţional sistemul şi până în prezent, au fost emise 953 de carduri pentru clujenii interesaţi să circule cu bicicleta. În total aceştia au efectuat 2046 de trasee în municipiul Cluj-Napoca”, spun reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

 

Proiectul „Reţea de staţii self-service de închiriere de biciclete” are o valoare de peste 17 milioane de lei, din care 13 milioane de lei sunt bani europeni. Contractul a fost semnat în 2011, iar lucrările trebuiau finalizate în toamna lui 2013. Proiectul Bike Sharing a presupus realizarea a 50 de staţii de închiriere de biciclete, dintre care 43 în Cluj-Napoca, iar restul în Apahida şi Floreşti, precum şi amenajarea unor piste şi trasee funcţionale.

 

Sursa: monitorulcj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.