Cum ne imbracam la festivalurile verii?

Scris de 

Încă puțin și e gata cu licențele, sesiunile și tot ce înseamnă facultate, așa că e timpul să lăsăm grijile deoparte și să ne pregătim de festivalurile verii! Clujul ne așteaptă în acest an cu două evenimente foarte tari: veteranul Electric Castle, care începe săptămâna viitoare, și Untold Festival, spre finalul lui iulie.

 

Muzică bună, artiști fenomenali, atmosferă incendiară și momente de pus în ramă alături de prieteni, cam asta ni se promite, iar noi deja ne-am cam pierdut răbdarea și numărăm zilele până atunci.

Desigur, întrebarea de pe buzele tuturor e ”cu ce mă îmbrac la festival”? Așa că, în funcție de așteptări și preferințe, am pregătit câteva idei și sugestii de ținute în trend pentru fete. Outfit-urile propuse se încadrează în mai multe stiluri, inclusiv clasicele indie & boho chic, cu un strop de influențe rock sau punk.

 

Ce ți s-ar potrivi ție?

 

Deci, dacă vrei să mergi la sigur, alege piese de îmbrăcăminte care apar constant în pozele de la festivaluri, cum ar fi pantalonii scurți de blug, preferabil rupți, maieuri negre sau tricouri cu mesaj, geci de piele, pantaloni negri rupți în zona genunchilor, botine, rochii albe din bumbac. Nu te feri de franjuri, carouri, coronițe cu flori sau pălării fedora.

tinute de festival 1

Dacă vrei să ieși din tipare, alege print-uri exotice, deosebite, și combină-le cu blugii clasici și o pereche de Nike. Salopetele din blug sau piele pot oferi un look casual, dar studiat, iar dacă vrei să te joci puțin cu layering-ul, poartă-le cu un maieu lung, asimetric, sau o cămașă subțire cu print aztec. Rujul într-o nuanță intensă e obligatoriu J

tinute de festival 2

Dacă vrei să fii pregătită pentru orice situație și cauți ceva versatil, încearcă un costum de baie întreg purtat pe post de top pe sub un tricou mai larg de băieți (sau un crop top), asortat cu ripped jeans cu talie înaltă. Altă variantă ar fi o fustă maxi asimetrică, lângă un corset cu print floral, teniși cu talpă înaltă și un cardigan din material subțire, pe care îl poți purta fie în talie, fie peste umeri, ca să îți țină de cald noaptea.

tinute de festival 3

Dacă nu îți pasă prea tare de trenduri și vrei doar să te simți bine, să ai un outfit comod și ușor de purtat, te poți îndrepta spre o pereche de pantaloni scurți din bumbac sau o fustă conică și un tricou lejer, vaporos, cu spatele gol. Un rucsac încăpător poate fi perfect pentru a-ți lua la tine toate cele necesare, iar sandalele cu baretă completează perfect look-ul de festival. Nu uita de ochelarii de soare cu lentile colorate!

tinute de festival 4

Până una alta, vă urez distracție plăcută și ne vedem săptămâna viitoare la Electric!

 

Sursa foto : mondenews.ro

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook