Organizatia „Future in Progress” te trimite in Turcia in septembrie

Scris de 

Organizatia "Future in Progress" caută 6 tineri cu vârsta între 18 și 26 de ani, pentru un Youth Exchange în Adana, Turcia, în perioada 8-15 Septembrie 2014.

 

Tema principală abordată de acest proiect este conștientizarea abilităților personale și interpersonale ale fiecăruia prin activitati non-formale centrate in jurul ideii "Mens sana in corpore sano"  în cadrul căruia participanții vor avea oportunitatea de a-și îmbunătăți aptitudinile de leadership, de comunicare în limba engleză, precum și de conștientizare a cetățeniei europene.

Astfel participanții își vor putea descoperi abilitățile înnăscute, care stau la baza ideii de "Build your Future", precum și a faptului că își vor îmbunatăți încrederea în sine, prin metodele de învățare non-formale care vor fi folosite în cadrul proiectului, atât de lucru în echipă, cât și individual.

 

În cadrul proiectului vor fi implicați 42 de tineri din 7 tari europene: Turcia, România, Italia, Slovacia, Lituania, Polonia și Bulgaria. Proiectul este finanțat de către Uniunea Europeană prin programul de tineret "Erasmus+".

 

Intrarea în Turcia este obligatorie cu pașaportul, însă nu necesita și viză. Cazarea, 3 mese pe zi și 2 coffee break-uri zilnice în timpul activităților sunt acoperite integral de către organizatori. Totodată, se decontează integral cheltuielile de transport internațional, în limita a 170 de euro/persoana.

 

Cei interesați de acest proiect, sunt rugați să trimita un CV în limba engleza sau în limba româna la adresa de e-mail a organizației: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cât mai repede cu putință! Data limită de depunere a candidaturilor: duminica, 10 August 2014, ora 23:59.

 

Sursa: us8.campaign-archive2.com

Sursa foto: tripadvisor.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.