Burse studentesti pentru viitorii avocati

Scris de 

Studenții Facultății de Drept aflați în an terminal își încep săptămâna cu o veste nouă care merită să se facă auzită. Sunt șanse mari de burse pentru cei ai căror job va fi cel de avocat. Este vorba de o societate de avocatură care pune la dispoziție burse anuale.

O societate de avocatură a lansat joi un program anual de burse pentru studenţii la Drept care aspiră să devină avocaţi. Societatea de avocatură a anunţat că programul presupune acordarea a două burse anuale, în valoare totală de peste 2.000 de euro, ce vor fi puse la dispoziţia studenţilor selectaţi pe întreaga perioada a anului academic (inclusiv sesiunea de examene), respectiv intervalul septembrie-iulie.

 

Programul "Bursele Wolf Theiss" e menit să recunoască şi să susţină performanţa începând din perioada studenţiei.

 

"Iniţiativa are la bază dorinţa de a spijini pregătirea profesională a tinerilor studenţi care aspiră să devină avocaţi. Suntem de părere că acest demers va stimula performanţele academice şi va contribui la formarea viitorilor profesionişti din România", a declarat Bryan Jardine, managing partner Wolf Theiss.

 

Bursele se adresează studenţilor aflaţi în anul III de studiu în cadrul unei Facultăţi de Drept acreditate din România. Selectarea câştigătorilor se va face pe baza unui concurs de eseuri pe o temă dată. În cadrul primei ediţii a programului eseurile vor putea fi transmise în perioada 1 aprilie - 1 mai, iar rezultatele selecţiei vor fi comunicate pe 15 mai.

 

Sursa: edumanager.ro

Sursa foto: guardian.co.uk

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.