Sa ne...workshopuim, zic. Career Up!

Scris de 

Anul trecut, pe când studenții abia au revenit sau venit pe pământ studențesc, s-a mai ținut un Career Up!, pe care probabil unii l-ați pierdut, alții ați uitat sau n-ați vrut. Din proprie experiență vă spun, e musai să mergeți.

Bine, dar ce e?

Career Up! e un program de...workshop-uri, oferit de către AIESEC, unde vin diverși omuleți din diverse companii renumite, și țin prezentări și dau sfaturi utile, cum ar fi despre public speaking, marketing online, personal branding, cum să vinzi etc. etc, și toate acestea...pe gratis. Da, ai citit bine, pe gratis. Știu că probabil unii veți fi sceptici, dar nu aveți de ce. AIESEC e o asociație studențească cu și pentru studenți :).

 

Când?

26-28 martie

 

Așadar, cine vine și ce face?

 

Pentru început, va veni Adrian Chifor, senior trainer la KNOW, care va ține trainingul pe Public Speaking. În continuare, Ana Maria Borțiș, trainer la KNOW, va ține sesiunea de "About training. How to transmit a message". Ulterior, SYKES  vor ține o sesiune sub egida "Crește-ți șansele de angajare", iar Corina Mlendea, angajată a companiei Wolters Kluwer, va ține un workshop pe tema "New jobs. How to handle the demands". Iar ultimii, dar nu cei din urmă, Ariadna Zaharia, Events & Marketing Manager la Leisure Channel Management, va ține un workshop pe "Non-verbal communication. Power-up yourself" și Alex Ursa, membru al echipei Netlogiq și Project Manager în cadrul IAA Young Professionals Cluj, va ține un workshop pe "Promoting on Social Media". Am uitat pe cineva? Dacă da, aruncă aici o privire.

 

Unde?

Casa de cultură a Studenților

 

Să nu uit! Agenda:

 

1969236 690988637623892 1255836330 n

 

De ce să vii? Pentru a te dezvolta, pentru a cunoaște câțiva omuleți, și...pentru a înțelege puțin mai bine ce-i cu AIESECul ăsta, care are 20 de ani de când e în Cluj.

 

Așadar, ne vedem acolo?

Dacă da, nu uita să aplici aici: http://goo.gl/nJrZNp. Până în 24 martie!!!

Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.