Noi modificari aduse retelei Facebook

Scris de 

Deja nu mai este un secret că rețeaua de socializare Facebook reprezintă un element foarte important în cadrul activităților noastre zilnice. Nici nu deschidem bine computerul dimineața că hop: pornim pagina de Facebook. Ei bine, de la înființarea acestei rețele de socializare, s-au produs diverse modificări, iar acum ne confruntăm din nou cu posibile schimbări.

 

În ultima perioadă rețeaua de socializare a lui Mark Zuckerberg a avut parte de tot mai multe schimbări și se pare că va mai avea în continuare.

 

La nici o saptamana de la prezentarea noului News Feed, Facebook a inceput deja sa lucreze la update-uri pentru Timeline, scrie Mashable.

Potrivit sursei citate, zona de statusuri va fi mutată, iar cea de posturi va fi pe partea dreaptă, pentru a muta zona aplicațiilor pe partea stângă.

 

Printre alte modificări se află și mutarea numelui lângă fotografia de profil, pentru a putea fi redesenată secțiunea ”About”.

 

Noul Timeline vă va permite să adăugați filme, cărți, muzică și emisiuni TV sub forma unor aplicații, alături de fotografiile dumneavoastră.

 

Spune-ne și nouă cum ți se par aceste modificări printr-un comentariu!

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: handmadegiftsonline.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.