City break in Cluj pe timp de vara

Scris de 

În perioada verii, majoritatea studenților pleacă din Cluj-Napoca. Asta înseamnă că orașul devine din ce în ce mai gol. Ceea ce, la rândul său, înseamnă că este un moment propice pentru a face un city break în oraș. Poate că vrei să faci o vizită pentru că urmează să devii student în Cluj sau poate că vrei să le arăți și prietenilor de acasă sau chiar părinților frumusețea acestui oraș, acum că tu ai descoperit-o. Iată câteva ponturi pentru un city break în Cluj, cu un buget de student.

Fă-ți un plan

Este foarte important ca atunci când vrei să vizitezi un oraș mare într-un timp scurt, să îți faci un plan înainte să pornești la drum. Gândește-te bine la obiectivele turistice pe care trebuie să le vizitezi în Cluj și la locația acestora. Din fericire, multe obiective turistice importante sunt concentrate în centrul orașului, ceea ce îți face accesul la ele mai ușor.

Închiriază o mașină

Desigur, poate părea că e o idee proastă, care îți consumă mai mulți bani decât trebuie, dar, în circumstanțele potrivite este ceea mai economicoasă soluție. Gândește-te la numărul de persoane cu care vei călători. De obicei, grupurile sunt formate din 3-4 oameni, astfel că o mașină ar fi suficientă pentru toți, iar prețul acesteia ar fi împărțit între toți. Însă, trebuie să alegeți o companie mai mică precum EcoRent – firma Cluj care închiriază mașini la prețuri accesibile.

Hai la pas

Dacă soluția cu mașina nu ți se potrivește, încearcă să vizitezi Clujul pe jos. Nu spune nimeni să străbați tot orașul așa, însă, zonele importante pot fi vizitate mergând fără mașină, iar așa ai șanse mari să descoperi un loc care să te încânte și de care, poate, nu ai fi aflat altfel. Încearcă să te pierzi puțin prin oraș.

Ține minte că aceste sfaturi îți pot fi de folos și dacă vii la unul dintre festivalurile care au loc aici. Tot ce îmi rămâne să fac este să îți urez o experiență plăcută în Cluj, cu amintiri care să devină sinonime cu numele orașului comoară.

Sursa foto: © Rosshelen | Dreamstime.com

Adm

The Big Boss

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.