RUNFEST – prima platforma online dedicata alergatorilor din Romania

Scris de 

MPG lansează www.runfest.ro prima platformă IT modernă special concepută pentru amatorii de curse de alergare din România! Noua platformă RUNFEST include 5 evenimente organizate pe trasee în natură sau în parcuri urbane, facilităţi de selecţare şi înregistrare rapidă în concursuri accesând pagina de membru, dar şi oferte atractive de shopping dedicate exclusiv comunităţii de către unul dintre cei mai mari retaileri specializaţi din lume, Running Warehouse Europe. Pe RUNFEST toţi sportivii vor putea deveni membri în mod gratuit şi accesa cele mai antrenante competiţii: RACE to NATURE Trail & Family Run – Cernica, Gabriela Szabo 5k & 10k Cross – Bistriţa, URBATLON – Bucureşti, Bucharest After9Cross – parcul Tineretului şi Bucharest Fox Trail Half Marathon – Băneasa.

 

RUNFEST aduce astăzi în prim plan un sistem de evenimente unice de alergare, create şi implementate după formula Sportainment, sub marca MPG. Pasiunea alergătorilor români este susţinută acum la cele mai înalte standarde, iar stilul de viaţă activ şi apropiat de natură devine mai accesibil prin implicarea în acest proiect a zeci de sponsori şi parteneri. Totodată, sistemul RUNFEST se bucură de consultanţă tehnică din partea antrenorului emerit Zsolt Gyongyossy, prin Asociaţia „ZSOLT GYONGYOSSY, educaţie prin sport” care asigură un know-how internaţional.

 

Ne dorim să construim o comunitate puternică de alergători în sistemul RUNFEST, unită de această mare pasiune pentru mişcare şi pentru un stil de viaţă sănătos, relaxat, pe care să îl inspire şi copiilor lor. Experienţa MPG de a crea comunităţi de sportivi amatori este apreciată de cicliştii din sistemul Riders Club, pasionaţii de tenis din Circuitele naţionale Tenis Partener şi Tenis10, cât şi de companiile antrenate în campionatele Romanian Corporate Sports. Pentru toate aceste comunităţi echipa MPG creează evenimente unice, special gândite şi adaptate dorinţelor lor. Ne bucurăm să le oferim acum şi alergătorilor o platformă online complexă şi modernă pe care să o folosească uşor şi rapid. Pasionaţii au parte de mai mult decât sport în cadrul evenimentelor noastre. Ei beneficiază de o atmosferă specială, care le oferă o stare de bine, de relaxare şi îi energizează, fie că vorbim de mişcare în natură sau în zonele verzi din Bucureşti, iar toate aceste momente le pot împărtăşi cu cei dragi şi crea amintiri de neuitat”, a spus Cătălin Mocuţa, preşedintele agenţiei de marketing sportiv MPG, ce coordonează sistemul RUNFEST.

 

Prima invitaţie la distracţie prin sport este pentru 17 aprilie 2016, când toată lumea este aşteptată la startul evenimentului RACE to NATURE Trail & Family Run, de la Cernica. Sub o nouă emblemă, cu trasee gândite să stimuleze pofta de mişcare, cea de a 2-a ediţie a acestui cros al primăverii din pădurea Cernica-Pantelimon promite să ofere tuturor alergătorilor, indiferent de pregătirea fizică, o adevărată aventură în natură.

 

Concurenţii au la dispoziţie mai multe variante de cros, diferenţiate pe niveluri de abilitate şi pe categorii de vârstă, pe trasee de: 6 km – deschis tuturor amatorilor de mişcare, ce au împlinit 16 ani; 10,5 km – o tură pe care orice persoană antrenată o poate parcurge, condimentată cu suficiente provocări şi satisfacţii; 21 km – o probă de semimaraton ce provoacă alergătorii cu experienţă să-şi testeze forţele pe potecile pădurii. Juniorii, cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani, vor putea concura pe un traseu cu lungimea de 4 kilometri. Înscrierile sunt deschise şi se fac exclusiv online pe www.runfest.ro, până pe 13 aprilie, iar pentru detalii click aici.

 

Copiii, cu vârste între 6 şi 11 ani, se vor putea bucura de curse speciale de alergare pe un traseu de 2 kilometri, aflat în apropierea punctului de Start, accesibil şi distractiv. Pentru aceştia înscrierile se vor deschide online după data de 7 martie.

 

Pachetul competiţional include: tricoul crosului RACE to NATURE Trail & Family Run; număr de participare cu cip MyLaps de unică folosinţă; baton Isostar şi alte produse asigurate de sponsori; medalie de Finisher, acordată fiecărui participant după trecerea liniei de sosire; o binemeritată porţie de paste Barilla, numărul 1 în Italia, în sos Barilla, la finalul competiţiei. Fiecare concurent va avea ocazia să descopere în pachet şi o surpriză din partea Running Warehouse Europe, partenerul oficial al sistemului RUNFEST: un voucher cu un discount special pentru shopping! Ocupanţii podiumului pentru fiecare categorie vor fi răsplatiţi cu premii atractive oferite de sponsorii competiţiei.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.