UBB a primit diploma de excelenta la Gala Premiilor edumanager.ro

Scris de 

Universitatea Babeș-Bolyai a primit Diploma de excelență pentru proiectul „Tineri cercetători de succes – dezvoltare profesională în context interdisciplinar şi internaţional”, în cadrul celei de-a III-a ediții a  Galei Premiilor Edumanager.ro Proiecte de referință în Educație 2015, organizată de portalul național edumanager.ro și compania Oameni și Companii (Liderul informației în educație). Manifestarea a avut loc luni 16 noiembrie 2015, la Hotel Crowne Plaza din București.

 

Gala Premiilor Edumanager.ro reunește reprezentanți ai instituțiilor de educație centrale și locale, rectori și prorectori ai unităților de învățământ superior public si privat, manageri ai colegiilor și liceelor din țară, profesori, asociații studențești. Evenimentul a promovat și a premiat rezultatele deosebite înregistrate în mediile de învățământ universitar și preuniversitar, dar și proiecte ale instituțiilor centrale și locale (Inspectoratele Școlare Județene, Casele Corpului Didactic) sau ale organizațiilor studențești.

 

Edumanager.ro premiază atitudinea managerială, implicarea în actul educațional, inovația și creativitatea în învățământ, viziunea, activismul și comunicarea performantă.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.