Un nou proiect POSDRU e pe cale sa inceapa la UBB

Scris de 

Miercuri, 23 septembrie 2015, între orele 09.00 a.m.- 10.00 a.m., în cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Aula Magna, va avea loc conferința de lansare a proiectului POSDRU/187/1.5/S/155559- Cercetări doctorale multidisciplinare competitive pe plan european (CDocMD) la nivelul partenerului Universitatea Babeș-Bolyai.

 

Proiectul are ca beneficiar Universitatea de Vest Timișoara și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 

Prin proiect se oferă burse lunare și sprijin financiar de participare la conferințe internaționale pentru doctoranzii Universității de Vest Timișoara și ai Universității București. Ca partener în cadrul proiectului Universitatea Babeș-Bolyai va desfășura activități specifice de implementare a proiectului, în special organizarea unui seminar interdisciplinar și a unei vizite pentru schimb de bune practici pentru bursierii celorlalți parteneri din proiect, asigurarea de sprijin și expertiză în organizarea de ateliere și cursuri tematice etc.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.