5 aplicatii cu care visele tale se indeplinesc

Scris de 

Fiecare om trăiește pentru visele lui și își alimentează în fiecare zi speranța ca aceste vise să devină o frumoasă realitate. Însă ce spuneți despre faptul că tehnologia ne ajută să ne trăim aceste vise prin intermediul unor aplicații? Campuscluj îți spune câteva dintre aplicațiile care-ți transformă dorințele în realitate.

1. Everest

Aceasta aplicație pentru iPhone și iPod permite utilizatorilor să-și atingă un număr nelimitat de vise și, de asemenea, funcționează ca o rețea socială. Everest are o mulțime de caracteristici diferite care le permite utilizatorilor să-și urmeze visele și să-și creeze noi obiective.

Conturile sunt create prin e-mail sau prin intermediul rețelei de socializare Facebook și le permite utilizatorilor să urmărească activitatea prietenilor, până ce aceștia își ating obiectivele. În plus, ei au posibilitatea de a stabili diferite termene până când își propun să-și îndeplinească visele.

 

2. Lift

Este o aplicație web și pentru iPhone care permite utilizatorilor să își selecteze un obiectiv și să se țină de el, până îl realizează. În acest sens, este alcătuit un grafic care le arată cât mai au până la atingerea obiectivului.

Există și o comunitate Lift, astfel că utilizatorii își vor împărtăși obiceiurile cu ceilalți și se vor încuraja reciproc.

 

3. 43 things

Această aplicație pentru web și iPhone are peste 3 milioane de utilizatori care își împărtășesc visele și obiectivele. Platforma invită utilizatorii să își scrie visele fie sub forma unei simple propoziții, fie structurate într-un blog.

În plus, prin intermediul acestei aplicații, îți poți face o idee despre timpul necesar până la îndeplinirea obiectivului propus, precum și cât de valoros este acesta. În plus, poți interacționa cu utilizatorii care au același vis.

 

4. Wishlab

Este o aplicație pentru iPhone care utilizează fotografii, text și video pentru a-ți putea urmări visele. Astfel, îți poți adăuga pe wall o dorință, folosindu-te de fotografii, text sau video. Ulterior, vei primite notificări prin e-mail, pentru a nu uita de visul tău.

 

5. Habitforge

Este o aplicație web care te ajută să-ți dezvolți obiceiuri sănătoase, care să contribuie la îndeplinirea obiectivelor. Ideea acestei aplicații este că ai nevoie de 21 de zile consecutive pentru a pune un obicei în practică. Habitforge îți va trimite un e-mail în fiecare zi pentru a se asigura că nu-ți abandonezi obiectivele.

 

Sursa: imparte.ro

Sursa foto: cnet.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.