Unde se mananca studenteste in Cluj?

Scris de 

Știm cu toții că uneori viața de student, deși frumoasă, zâmbitoare și plină de entuziasm, nu poate fi lipsită de celebra replică: „am rămas fără bani”. Măcar o dată în studenția noastră ni se întâmplă să nu știm să ne gestionăm banii primiți, iar lipsa lor, de multe ori, ne lasă și stomacul gol. Așa că ne-am decis să vă prezentăm câteva soluții pentru această „amenințătoare criză financiară” și să vă aducem la cunoștință câteva locuri în Cluj-Napoca unde te saturi bine și ieftin.


Cantina studențească Hasdeu
Draga noastră cantina studențească este, bineînțeles, în topul listei. Cantina Hasdeu (amplasată in complexul studențesc Hasdeu) este o alegere excelentă pentru orice student înfometat și cu buget redus. De 10 lei mănânci cât vrei. Și unul dintre atuurile de bază ale acestei cantine este că prospețimea feluritelor mâncăruri seamănă foarte bine cu ce găsim „la mama acasă.”

Orar : 12-20.00 Luni-Vineri, 12-15.00 Sâmbătă si Duminică
Cantina Hasdeu funcționează in regim de autoservire, iar meniul se schimbă în funcție de sezon și de cerințele studenților.


El Greco
O alternativă ieftină şi bună la cantina studențească ar fi shaorma de la "El Greco" din faţa Casei de Cultură a Studenţilor. Unul dintre atuurile ei de bază este faptul că locația ei este în apropierea bibliotecii pe care, nu-i așa, studenții clujeni o frecventează din greu. Nu ne sfiim să spunem că shaorma de la El Greco este printre cele mai delicioase pe care ni-l oferă minunatul oraș studențesc. Și orarul permite aprovizionarea cu o mâncare bună chiar și în toiul nopții, întrucât este deschis non- stop.

 

McDonald`s

Că tot vorbim de mâncare ieftină și bună, una din preferințele studențești de bază se îndreaptă către faimosul McDonald`s. Meniuri McDoubles la 10, 9 lei sunt disponibile acum la faimoasele restaurante, conținând, bineînțeles, cartofi prăjiți, suc și un Dublu McPuișor sau Dublu Cheeseburger.

 

În concluzie, cu 10 lei în buzunar îți poți face stomacul fericit și dacă ești student. Enjoy! Mai stii si alte locuri unde se mananca "studenteste"? Spune-ne si noua printr-un comentariu la acest articol.

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook