Universitatea din Tokyo pune la bataie 2 programe de studii cu bursa

Scris de 

Şcoala de Ştiinţe de la Universitatea din Tokyo anunţă lansarea a două programe de studii cu bursă în domeniul ştiinţelor, adresate studenţilor străini, după cum urmează:

 

Global Science Course (GSC):
GSC este un program de licenţă desfăşurat pe parcursul a 2 ani, conceput pentru a susţine interacţiunile inter-culturale între tineri cercetători din întreaga lume. Toate cursurile se desfăşoară în limba engleză, fiind susţinute de profesori de renume mondial, care desfăşoară activităţi de cercetare de ultimă oră în domeniile cele mai avansate.

Bursa oferită în cadrul acestui program se ridică la 150.000 de yeni japonezi pe lună, fiind menită să susţină plata taxelor de şcolarizare, costurile de trai şi plata chiriei. Perioada în care pot fi depuse aplicaţiile (GSC Fall 2017): 10 ianuarie – 7 aprilie 2017

Mai multe informaţii despre GSC pot fi obţinute accesând:
http://www.s.u-tokyo.ac.jp/GSC/
https://www.facebook.com/globalsciencecourse/
https://twitter.com/GSC_UTokyo

 

Global Science Graduate Course (GSGC):
GSGC este un program adresat absolvenţilor din domeniul cercetării, care permite acestora să obţină diploma în limba engleză. GSGC se desfăşoară pe parcursul a cinci ani, urmând ca bursierii să participe atât la programul de master cât şi la cel de doctorat. Studenţii primesc o bursă lunară şi sprijin pentru găsirea unui loc de muncă după absolvire.

Perioada în care pot fi depuse aplicaţiile: 10 noiembrie 2016 – 10 ianuarie 2017

Mai multe informaţii pot fi obţinute accesând:
http://www.s.u-tokyo.ac.jp/GSGC/
http://www.s.u-tokyo.ac.jp/GSGC/
www.s.u-tokyo.ac.jp
Oficiul GSC: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook