Donezi alimente si faci Fitness gratis la World Class Health

Scris de  Noi 24, 2015

Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING”, in parteneriat cu sala de fitness World Class Health Academy Cluj  realizeaza in perioada 23 noiembrie – 6 decembrie, campania sociala “Enjoy to build your future!”.

In fiecare zi a campaniei, in intervalul orar 10.00 – 16.00, clujenii pot dona alimente iar in schimb se pot bucura de facilitatile salii de fitness. Donatia minima este de un kilogram, dar cei care doresc, pot lasa la intrare si mai mult, conditia fiind ca alimentele sa se incadreze in categoria alimentelor neperisabile.

Produsele colectate in urma campaniei vor fi puse la dispozitia Asociatiei Crucea Rosie Romana filiala Cluj-Napoca, aceasta urmand sa le distribuie la familiile nevoiase din Cluj-Napoca.

Scopul campaniei este acela de a incuraja un stil de viata activ al cetateniilor din Cluj-Napoca si, in acelasi timp, actiunile caritabile ce pot fi facute de catre cetatenii obisnuiti.

Proiectul este implementat in colaborare cu Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, Daisler Print House si Crucea Rosie Romana filiala Cluj-Napoca.

Poti vedea aici evenimentul de pe Facebook sau poti intra aici pe site-ul World Class Health Academy Cluj.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.