Lucruri pe care trebuie sa le stii despre VANZARI inainte sa te angajezi

Scris de 

Ești la început de drum în viața profesională șiai vrea să te angajezi, dar nu știi ce presupune de fapt un job într-un anumit domeniu? Campuscluj.ro își propune să îți descrie ce înseamnă anumite domenii de activitate; și cum majoritatea studenților ajung să lucreze în VÂNZĂRI, astăzi începem cu acest domeniu.

Sunt sigură că în momentul în care ai venit la facultate, acest job nu se afla în topul listei tale și că ai auzit mulți oameni/prieteni că au ajuns să lucreze în vânzări din greșeală. Totuși, trebuie să știi că o carieră în vânzări poate fi de viitor pentru persoana potrivită și de asemenea, poate fi recompensată financiar pe măsura telentului tău.

 

Dacă nu ai mai lucrat niciodată, nu trebuie să intrii în panică, pentru că majoritatea companiilor oferă training-uri specializate în domeniu și astfel poți învăța ce trebuie și ce nu trebuie să faci. Pe lângă toate aceste mai ai nevoie și de puțină „chemare” pentru acest tip de job, deoarece unei persoane introvertite îi va fi mult mai greu să avanseze pe un astfel de post decât unei persoane extrovertite.

 

Do you have what it takes?

Un job în acest domeniu poate deveni recompensat financiar la un nivel înalt, dar este destul de dificil. Te vei confrunta cu uși sau telefoane închise în nas, cu teorii ale chibritului spuse de un bătrânel care nu mai are cu cine povesti acasa, cu oameni nervoși și agitați care s-au săturat de firmele multi-naționale, vei ajunge la un momendat să fii și înjurat, dar trebuie să fii o persoană rezistentă la stres pentru a face față acestui job și a convinge oamenii să cumpere produsul tău.

 

Uite câteva filme de succes pe care ar trebui să le vezi – câteva dintre ele se concentrează pe tema lăcomiei, iar altele te învață modalități de a face bani în acest domeniu:

  1. Glengarry Glen Ross
  2. The Pursuit of Happiness
  3. Boiler Room
  4. Death of a Salesman
  5. Jerry Mcguire

 

Fiecare vânzare are cinci obstacole de bază: 1. „nu am nevoie”; 2. „nu am bani”; 3. „nu mă grăbesc”; 4. „nu îmi doresc”; 5. „nu am încredere”. Acestea sunt piedicile peste care trebuie să treci sau să te strecori de fiecare dată. Deși pot părea imposibile, nu este chiar așa, dacă ești perseverent și convingător/are poți străluci cu adevărat în acest domeniu. Vânzările sunt, până la urmă, doar un joc al numerelor, cineva, cândva va spune „da!”.

 

Vezi și aplică pentru un job în vânzări ---> cick aici.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.