Invata limba japoneza la Cluj din 16 ianuarie

Scris de 
Nu mai este un secret faptul că Asia începe să câștige tot mai mult teren în ochii europenilor a căror admirație a început de mult să depășească tradiționalul preparat sushi. Dacă îți dorești să știi să îți scrii numele în japoneză, să citești semnele nipone sau chiar mai mult decât atât, Clujul e alături de tine și acum. Dacă ții neapărat să te împrietenești cu limba japoneză, ai acum ocazia.
 
Un nou curs de limbă japoneză pentru începători debutează joi, 16 ianuarie, la Centrul de Artă și Cultură Japoneză din Cluj.
 
Modulul I de începători are o durată de 8 săptămâni. O ședință are două ore, iar frecvența acestora este săptămânală.
 
Prima întâlnire cu cei care vor să se inițieze în tainele limbii japoneze are loc în data de 16 ianuarie, la ora 19, la sediul Centrului de Artă și Cultură Japoneză Cluj. Acesta se află pe strada Plopilor, la numărul 62, la etajul I, chiar deasupra restaurantului japonez Nobori.
 
În cadrul acestui prim modul se studiază două dintre sistemele de scriere — hiragana și katakana, formule de salut și de prezentare, noțiuni de introducere în gramatică, cifrele, zilele săptămânii și conversații elementare.
 
Din aceeași dată continuă și cursurile pentru cei care deja sunt inițiați în studiul acestei limbi, fie că au frecventat Centrul nostru sau au studiat în altă parte.
 
Orarul exact pentru următoarea perioadă se stabilește cu ocazia primei întâlniri, cea din 16 ianuarie, de la ora 19. Tot atunci se completează și fișele de înscriere.
 
Pentru alte detalii, la dispoziție stă adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
Sursa: onlinestudent.ro
Sursa foto: studyinsingaporeguide.com
Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook