Vesti bune pentru presa clujeana: S-a lansat Digi24 TV Cluj

Scris de 

Digi24 TV Cluj și-a început emisia ieri, în 28 octombrie, începând cu jurnalul de la ora 19.00. Jurnaliștii de la Digi 24 și-au propus să aducă pe sticlă doar cele mai importante evenimente din Cluj, cele mai relevante știri și s-au angajat să nu ne încarce cu can-can-uri și știri de tabloid, cum o fac alte televiziuni din România.

În 2012 s-a deschis prima stație regională a postului Digi 24 la Iași, iar de atunci s-au deschis stații și la Timișoara, Oradea, Constanța, Craiova și Brașov. Dincolo de profesionalismul oamenilor care lucrează pentru Digi 24 TV, trebuie să admirăm curajul și determinarea pe care o au de a schimba presa, de a furniza doar informații de calitate pentru telespectatori, de a evita subiectele scandaloase care aduc rating, dar nu sunt utile pentru viața noastră cotidiană.

 

În plus, Digi 24 Cluj nu se va adresa doar locuitorilor municipiului Cluj-Napoca, ci și celor din Alba-Iulia, Bistrița, Sălaj și Mureș. Astfel, jurnaliștii vor încerca să transmită știri, opinii și informații interesante și importante pentru cei din Transilvania. Într-o presă atât de devalorizată în goana după favoruri politice, profit și notorietate, Digi 24 TV pare o gură de aer proaspăt, care promite un standard înalt de calitate și până acum a demonstrat că se poate și altfel.

 

Să le ținem pumnii și să sperăm că se vor ține de promisiune!

 

Sursa foto: digi24.ro

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

1 comentariu

  • RUSU LUMINITA
    Link la comentariu RUSU LUMINITA Miercuri, 06 Noiembrie 2013 12:26

    Va invit la vernisajul de picture LUMINITE PALPAINDE EXPOZITIE PERSONALA A ARTISTULUI PLASTIC LUMINITA RUSU CARE VA AVEA LOC LA CASINO PARC CENTRAL IN DATA DE 24 NOV 2013,ORA 16.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.