10 trenduri in materie de moda aduse de vara lui 2013

Scris de 

Acum că a venit vacanța și nu mai avem gândurile examenlor, nu mai avem nicio scuză să nu fim în trend. Așadar, Campuscluj.ro îți spune care sunt cele mai căutate tendințe în materie de modă cu care vara lui 2013 ne întâmpină.

Până acum, probabil ai aflat că printre tendinţele majore ale anului se numără culorile puternice, elementele transparente, supradimensionate sau chiar cele metalice. Pe urmă vin imprimeurile, aplicaţiile sau decupăturile florale, însă ţinuta „must have” este, cu siguranţă, cea „all white”.

 

Cu toate că în galeria foto vei găsi o selecţie destul de restrânsă de nume româneşti, asta nu înseamnă că piaţa autohtonă este reprezentată de o mână de oameni. Mulţi designeri nu au fost menţionaţi, însă la o trecere în revistă ei te vor surprinde cu tot felul de propuneri inedite pentru noul sezon.

 

Top 10: tendinţele modei româneşti pentru noul sezon

 

Ţinute „all white”

eetstyle-ss-spring-summer-2013-fall-whites-all-white-look-moto-jacket-white-tee-tshirt-wide-leg-pants-clutch-round-sunglasses-minimal-chic-simple-watch-via-vog

Ţinutele albe au explodat în acest sezon, majoritatea designerilor au trimis cel puţin un astfel de look pe podium. Printre numele româneşti care au propus acest trend se numără Agnes Toma, Dorin Negrău şi Irina Schrottter.

 

Culori puternice

irina-schrotter-11

Cu toate că în acest sezon culorile pastel rămân în tendinţe, nu există vară fără culori puternice, în special nuanţe de galben şi portocaliu, sau fără elementele neon. Astfel de apariţii au fost văzute în show-urile Dorin Negrău, Irina Schrotter şi Sandra Galan.

 

Ţinute asimetrice

Cu Balenciaga în frunte, designerii internaţionali au dat tonul ţinutelor asimetrice. Designerii români respectă această tendinţă şi o propun în diferite look-uri inedite. Printre creaţiile care s-au remarcat se numără cele ale lui Dorin Negrău sau ale creatoarei Iris Şerban.

 

Volane

De când cu tendinţa peplum, lumea nu prea vrea să mai audă de volane, însă ele au revenit în forţă în sezonul primăvară-vară 2013. În galeria foto vei găsi modele atractive la Dorin Negrău şi Murmur.

 

Look-uri cu talia marcată

În acest sezon, formele feminine sunt puse în evidenţă cu ajutorul unei curele sau cu alte elemente. Kate Middleton a dat tonul acestui look, iar designerii autohtoni care îl continuă sunt Natalia Vasiliev, Rhea Costa şi Ludmila Corlăteanu.

 

Transparenţe

 Sezonul călduros instrigă la crearea unor ţinute vaporoase, cu elemente transparente. Dacă nu ştii la ce mă refer, te poţi uita la creaţiile ladylike şi senzuale ale brand-urilor Dorin Negrău, Irina Schrotter sau Laura Lazăr.

 

Elemente metalice

imagesCAMSIF39

Elementele metalice sunt acel pod între glamour şi, după cum ne propune Laura Lazăr, rockish. Dacă ştii deja un nume care propune această tendinţă, vei afla că alte ţinute feminine cu elemente metalice au propus Iris Şerban şi Natalia Vasiliev.

 

 

Imprimeuri

simona-semen-14

Imprimeurile nu lipsesc în niciun sezon şi cu toate că în acest an se poartă toate, accentul pică pe cele geometrice (dungi şi buline – în colecţia Adelinei Ivan) şi pe noul „animal print”. Însă, după cum vezi mai sus, Simona Semen ne surprinde cu alegerea făcută. Dacă îţi doreşti ceva cu adevărat inedit, optează pentru colecţia Venerei Arapu.

 

Look „nude”

Victoria Beckham la readus în atenţia publicului, însă noi ne mândrim cu creaţiile elegante ale designerilor români Iris Şerban şi Simona Semen.

 

Aplicaţii şi decupături florale

Mergând pe stilul „flower power”, acest sezon este marcat de flori, fie ele imprimeuri, fie aplicaţii 3D sau chiar decupături. Printre designerii care propun modele cu ultimele două stilui se numără Natalia Vasiliev şi Rhea Costa.

 

 

Sursa: one.ro

Sursa foto: nextsoul.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.