Studiaza in Marea Britanie la Universitatea din Greenwich

Scris de 

Avem noutăți pentru cei care vor să experimenteze noi culturi și alte sisteme de învățământ din Europa. University of Greenwich oferă cele mai bune părți ale vieții urbane, dar și rurale. Ca student, vei locui în Londra, dar vei avea posibilitatea să vizitezi stațiuni de pe malul oceanului și catedrala Canterbury care nu sunt foarte departe. Educația presupune timp și aprofundare, oameni și locuri, cultură și civilizații,  cărți și tehnologie.

 

Universitatea a fost înființată în 1890  când a 2 a facultate politehnică din Anglia a fost deschisă aproape de râul Tamisa în Woolich, cu scopul de a învăța muncitorii din Londra abilități practice și comerciale. De-a lungul anilor, nenumărate instituții s-au aliat cu universitatea, astfel încât ariile de studiu existente (inginerie, arhitectură, istorie, pedagogie) sunt foarte bine structurate și diversificate. Astfel, universitatea s-a extins și are în prezent 3 campusuri. Numele de Thames Polythenic a fost adoptat în 1970, iar în anul 1992 statutul universității a fost premiat. Universitatea are 3 campusuri: Avery Hill în sud-estul Londrei în districtul Eltham, Greenwich și Medway în Chatham Maritime, Kent. Universitatea școlarizează studenți din peste 100 de țări.

 

Pentru studenții internaționali, cazarea se poate face în căminele din campus sau în camere închiriate. Prețurile diferă în funcție de tipul camerei, campus și facilitățile oferite. Contractul va fi semnat pe 40 de săptămâni și va trebui plătit totul în avans.

 

În cadrul acestei universități activează următoarele școli: “School of Architecture & Construction”, “The Business School”,”School of Computing & Mathematical Sciences”, “School of Education”, “School of Engineering”, “School of Health & Social Care”, “School of Humanities & Social Sciences”, “Medway School of Pharmacy”, “Natural Resources Institute (NRI)”,School of Science”, “Urban Renaissance Institute (URI)”.

 

Absolvenții de liceu sau elevii din clasa a 12-a  care doresc să aplice la un program de licență (Bachelor) oferit de University of Greenwich, trebuie să trimită la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. următoarele documente scanate (fiecare pagină nu trebuie să depășească 0,5 MB):

• Formularul de înregistrare în Programul de Plasament Universitar pe care îl găsiți aici;  

• Foaia matricola din liceu tradusă în limba engleză de un traducător autorizat (fără anul terminal dacă sunteți elev în clasa a 12-a);

• Certificatul de limbă engleză TOEFL, IELTS sau Cambridge, dacă există.

 

Pentru toate programele de licență (Bachelor), studenții pot beneficia de finanțare prin împrumut guvernamental de studii. Acesta este returnabil numai dacă, după terminarea studiilor, absolvenții vor obține un loc de muncă plătit cu peste 21 000 GBP.

 

Absolvenții de licență sau studenții în an terminal care doresc să aplice la un program de master oferit de University of Greenwich, trebuie să trimită la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., următoarele documente scanate (fiecare pagină nu trebuie să depășească 0,5 MB):

• Formularul de înregistrare în Programul de Plasament Universitar pe care îl găsiți aici;

• Foaia matricola din facultate tradusă în limba engleza de un traducător autorizat (fără anul terminal dacă sunteți student în ultimul an);  

• Certificatul de limbă engleză TOELF, IELTS sau Cambridge, dacă există.

 

Mai multe informații (în limba engleza) despre universitate, găsiți aici.

 

Sursa: onlinestudent.ro

Sursa foto: wikipedia.org

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook