Fotoliu puf de la Moţăilă.ro - un cadou mereu la modă

Scris de 

Daca esti in cautarea unui cadou unisex care se potriveste la orice ocazie: 14 februarie, 8 martie, onomastica, zi de nastere, cadou de Craciun etc iti propunem un fotoliu puf de la magazinul online Moţăilă.ro. 

Este un cadou foarte versatil, se potriveste in orice casa deoarece aceste fotolii vin in nenumarate variante de culori si marimi dar si pentru ca pot fi realizate si la comanda, in functie de nevoia dumneavoastra.

Aceste fotolii sunt atemporale si sunt preferate atat de copii care se pot bucura de ele in orice moment al zilei, fie cand isi fac temele, citesc o carte sau se joaca pe tableta dar si de adulti deoarece datorita design-ului inteligent sunt foarte conforbabile, oferind suport pentru intreg spatele, chiar si omoplatii fiind cuprinsi in “imbratisarea” oferita de aceste fotolii.

fotoliu puf motaila

De ce sa alegi un fotoliu tip puf de la Moţăilă.ro?

  • Sustineti economica romanesca, deoarece fotollile puf sunt lucrate manual în România. 
  • Sunt gandite sa ofere siguranta, din acest motiv atat interiorul cat si exteriorul are dubla cusatura. La interior un fermoar/arici mai mic este atasat astfel incat la nevoie sa puteti adauga/scoate din polistiren.
  • În momentul când vă așezați, fotoliul capătă forma corpului, permițând întregului trup să se relaxeze, simțindu-vă ca într-un norișor.
  • Sunt foarte avantajoase la pret. Un fotoliu puf ieftin incepe de la 130 lei.
  • Sunt foarte usoare, astfel daca doriti sa le asezati in alta incapere puteti face acest lucru foarte usor;
  • Pentru ca nu au margini ascutite, in timpul mutarii nu zgariati peretii;
  • Materialele alese pentru fotolii sunt de buna calitate, foarte diversificate in materie de culori si combinatii, existand o infinitate de combinatii.

Despre Motaila.ro

Pe cei de la Motaila.ro ii puteti gasi pe site-ul oficial: www.motaila.ro, pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/motaila.ro/ sau la telefon 0747601320.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook