USAMV participa la targul agricol international Agraria

Scris de 

Studenții clujeni ne fac să fim mândri, din nou. Avem vești de la USAMV, de data aceasta! Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca va participa la cea de-a XIX-a ediţie a celui mai mare târg agricol internaţional din Transilvania, Agraria, care va avea loc în perioada 25-28 aprilie în cadrul Complexului Expo Transilvania, Cluj-Napoca. În decursul celor patru zile, USAMV Cluj-Napoca va desfăşura un vast program de manifestări cu titlul “Zilele tematice USAMV Cluj - Napoca la AGRARIA”.


Pe 25 aprilie, sub titlul “PRODUS USAMV - Tradiţie şi Modernitate”, vor avea loc o degustare și prezentare de produs USAMV. Vor prezenta studenţi ai Facultăţii de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentului, cu participarea unui grup de elevi de la Colegiul “Raluca Ripan” Cluj - Napoca şi cu sprijinul World Vision România. Va urma dezbaterea cu tema “Tehnologii de preparare a produselor din carne”, moderată de Şef lucrări Dr. Dan Sălăjan, Facultatea de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentului. La ora 15:00 va avea loc un Atelier de Lucru Demonstrativ în Tehnici Moderne de Altoire, prezentat de studenţi de la specializarea horticultură, Facultatea de Horticultură, sub coordonarea Drd. Ing. Andreea Flavia Tripon.



Vineri, 26 aprilie, va avea loc atelierul ”Tehnologii de recoltare - conservare a plantelor furajere”. Prezintă: Şef lucrări Dr. F. Pacurar, Şef lucrări Dr. Ovidiu Ranta - Facultatea de Agricultură, cu participarea unui grup de elevi de la Grupul Şcolar “Alexandru Borza” Cluj - Napoca şi cu sprijinul World Vision Romania. Va urma tema “Testare - diagnosticare a mașinilor pentru tratamente fitosanitare”, prezentată de Şef lucrări Dr. Ovidiu Ranta, Facultatea de Agricultură. Conferința ”Rolul Universităţilor de Știinte Agricole în Elaborarea şi Implementarea Politicilor de Dezvoltare Rurală post 2014” va fi prezentată de Conf. Dr. Felix Arion şi studenti de la specializarea Inginerie Economică în Agricultură, Facultatea de Horticultură.

 


Sâmbătă, pe 27 aprilie, va avea loc comunicarea “Actualități și perspective în domeniul salmoniculturii din Transilvania”, prezentată de Asist. dr. Daniel Cocan, Facultatea de Zootehnie şi Biotehnologii.

 

 

Duminică, 28 aprilie, sub denumirea “Medicul veterinar în slujba sănătății animalelor”, va fi prezentată oferta de servicii medical - veterinare a Facultăţii de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Cluj - Napoca.

 

Sursa: edumanager.ro

Sursa foto: zi-de-zi.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.