LEADERS School isi propune sa creeze oameni de succes si anul acesta

Scris de 

Crezi că ți s-ar potrivi o școală de leadership? Acum ai șansa să participi la cea de-a 14-a ediție LEADERS School, care are loc la Predeal. Poți combina latura profesională cu cea personală și să faci un 2 în 1. LEADERS School va alea loc între 27 iulie - 2 august, iar o nouă generaţie de tineri cu vârste între 18 şi 25 de ani va avea şansa să trăiască experienţa unică a singurei şcoli de leadership pentru tineri din România. Programul se desfăşoară, încă din 2008, sub Înaltul Patronaj al ASR Principele Radu al României.

Timp de 6 zile, la LEADERS School participanţii vor avea parte de traininguri şi ateliere practice de leadership, întâlniri cu lideri români din business, artă, sport şi societate civilă şi îşi vor depăşi limitele prin simulări de dezvoltare a unor afaceri în genul celor din The Apprentice. Şi experienţa nu se opreşte aici. După participarea în program vor avea acces într-o comunitate elitistă de viitori lideri şi vor beneficia de mentorat gratuit.

 

Participanţii sunt selectaţi la nivel naţional, pe baza unei aplicaţii online, urmată de un interviu. Tinerii dornici să trăiască experienţa LEADERS School pot aplica online pe www.leadersschool.ro până pe 20 iulie, intrând astfel în procesul de selecţie.

 

Pachetul de acces este de 497 euro şi include:

- participarea la toate cursurile;

- cazare 6 nopţi la Hotel Orizont**** din Predeal în camere duble twin;

- 3 mese/zi, pauzele de cafea;

- mentorat gratuit până la vârsta de 25 ani;

- includerea în comunitatea LEADERS (peste 3000 de membri);

- oportunităţi exclusive de job şi discouturi la evenimentele LEADERS şi evenimentele partenere;

- oportunitatea de a-ţi descoperi punctele forte pe baza Testului Clifton StrengthsFinder, oferit de Gallup România.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.