Ce faci cu masina cand pleci din oras

Scris de 

Vacanțele sunt momentele cele mai plăcute din an. Atunci când pleci într-o călătorie în care îți propui să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile, vrei să te asiguri că nu există nimic ce ar putea să îți strice momentul. De aceea, înainte să pleci, te asiguri că ai pe cineva care să aibă grijă de animalul tău de companie, că cineva udă florile din apartamentul tău și se asigură că acesta este în siguranță și așa mai departe. Și totuși, cu mașina ce faci atunci când pleci din oraș?

O lași în garaj/parcare

Cea mai logică variantă ar fi să o lași în parcarea în care se află oricând nu o folosești. Indiferent că vorbim de garaj sau de parcarea din fața blocului, acesta este primul loc la care te-ai gândi să parchezi mașina în timp ce tu călătorești. În acest caz, garajul poate fi o opțiune ceva mai sigură decât parcarea din fața blocului, datorită riscului scăzut ca cineva să comită furturi. Totuși, dacă nu ai o curte sau un garaj, e puțin riscant să lași mașina parcată, fără să fie supravegheată o perioadă mai lungă de timp.

Parcări supravegheate în apropierea casei

O altă variantă bună sunt parcările care sunt, de cele mai multe ori, securizate și supravegheată 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. În acest caz, poți plăti o sumă de bani și să îți parchezi mașina acolo, fiind sigur că mașina ta este bine păzită.

Parcări lângă aeroport

Opțiunile de mai sus au câte un plus și un minus, astfel că e posibil să nu fie potrivite pentru tine. Dacă trebuie să călătorești cu avionul, e posibil să fie nevoie să călătorești cu mașina personală într-un alt oraș pentru acel zbor. Atunci, cea mai bună opțiune este să îți lași vehiculul într-o parcare privată lângă aeroport. Astfel, îți asiguri și confortul până la aeroport, având în vedere bagajele pe care le ai, probabil. Mai mult decât atât, știi că, la întoarcere, mașina ta este în siguranță și pregătită să te ducă înapoi acasă. Astfel nu va trebui să te mai bazezi pe nimeni pentru a te transporta înapoi spre casă. 

Sursă foto: © Baoyan Zeng | Dreamstime.com

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.