UNTOLD Festival cauta peste 1.000 de voluntari

Scris de 

Organizatorii UNTOLD Festival, în parteneriat cu Brigada de Voluntari, anunţă startul campaniei de recrutare voluntari, pentru cel mai aşteptat festival al anului, care va avea loc în această vară, la Cluj-Napoca.

Tinerii entuziaşti şi cu iniţiativă, care vor să facă parte din cea mai mare echipă de voluntari din România sunt invitaţi să participe la programul de selecţie pentru echipa de peste 1.000 voluntari ce va contribui la succesul UNTOLD Festival. Primul pas pe care trebuie să îl facă toţi cei interesaţi este să completeze formularul de pe http://www.brigadadevoluntari.ro/UNTOLD, până la data 14 aprilie 2015. Înscrierile sunt deschise pentru persoanele peste 18 ani, cetăţeni ai unei ţări europene. 

 

Departamentele în care îşi vor putea aduce contribuţia cei selectaţi vor fi dintre cele mai dinamice din festival: Producţie (decoruri, baruri, scene), Acces (general, zona de camping, parcări), Info (acreditări, greeters, info points), Merchandising, PR & Press, Photo & Video.

 

Perioada de selecţie se va încheia în luna mai şi va fi urmată de mai multe sesiuni de training-uri, în care voluntarii se vor familiariza cu activităţile susţinute în cadrul festivalului. La sfârşitul acestei perioade, voluntarii vor fi repartizaţi în echipe în funcţie de necesar şi de abilităţile dovedite în urma procesului de selecţie şi training.

 

UNTOLD Festival va avea loc în perioada 30 iulie – 2 august şi este proiectul major de divertisment din cadrului programului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca. Printre artiştii care au fost confirmaţi se numără: Avicii – aflat în premieră în România, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDY C şi mulţi alţii. Organizatorii estimează un număr de peste 300.000 de participanţi în cele 4 zile de festival, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook