Lui Victor Ponta i s-a admis cererea de renuntare la titlul de doctor in drept

Scris de 

Universitatea Bucureşti, prin vocea rectorului Mircea Dumitru, a anunţat că va face toate demersurile legale necesare pentru a-i retrage premierului Victor Ponta titlul de doctor în drept.

Răspunsul vine după ce preşedintele PSD a transmis o scrisoare marţi, 16 decembrie, prin care a anunţat că renunţă la titlul de doctor în urma acuzaţiilor de plagiat care i-au fost aduse în 2012.

 

Rectorul Mircea Dumitru i-a transmis premierului că apreciază buna-credinţă cu care, acum, ia în considerare demersul Universităţii şi decizia Comisiei de Etică din 2012 care au stabilit că mai mult de jumătate din teza de doctorat a fost copiată fără citarea surselor.

 

În urmă cu doi ani, Ministrul Educaţiei de atunci, Ecaterina Andronescu , a susţinut că nu-i poate retrage titlul de doctor în drept premierului Victor Ponta, întrucât acesta este demnitar.

victoras

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.