Cele mai bune locuri de cazare din Galati

Scris de 

Pentru cine se afla in trecere prin Galati, chiar si din pura intamplare, nu poate sa ramana indiferent in fata frumusetilor locale. Inainte de a fi unul dintre cele mai mari orase de la noi din tara, acest municipiu, resedinta de judet, uneste cultura si traditia locala cu activitatile si constructiile moderne, o caracteristica de pret si o mandrie pentru o asezare urbana a secolului XXI.

Daca se intampla sa treci prin zona, cum sa ramai nepasator in fata unei privelisti precum Lacul Brates, printre cele mai mari lacuri din Romania? Cum sa nu simti adierea vantului de pe faleza Dunarii, o zona de agrement in care te poti relaxa alaturi de familie? Cum sa lasi neadmirate si nevizitate Gradina Publica si Gradina Botanica, Rezervatia Naturala Garboavele, Lacul Vanatori sau Parcul Eminescu?

gradina botanica din galati parcul Eminescu

Daca timpul nu-ti lipseste, merita sa te opresti, chiar si numai pentru cateva zile, in care sa te bucuri de minunatiile naturale si de cele construite de mana omului, de azi si de ieri. Si fara indoiala, cea mai buna solutie de cazare in Galati, este sa apelezi la o firma care va poate oferi inchirieri apartamente in regim hotelier in Galati.

apartament de inchiriat

De ce sa te indrepti catre o astfel de locatie in Galati?

Cifrele vorbesc de la sine. O buna parte dintre turisti aleg deja sa-si petreaca vacantele, concediile sau delegatiile in apartamente in regim hotelier din Galati. Este vorba despre un trend aflat in crestere in ultimii ani, ce continua sa ia amploare, spre ghinionul unitatilor de cazare traditionale.

 

Odinioara, luai telefonul in mana sa faci o rezervare intr-o camera de hotel, dar in prezent, ai la dispozitie mai multe optiuni. Insa daca preferi un ambient unic, cat mai aproape de confortul caminului personal, folosindu-te de internet, poti inchiria un apartament chiar aici.

 

Ce iti ofera in plus o astfel de varianta?

Turistii prefera lucrurile de calitate. Si oricine se asteapta ca atunci cand da un ban pentru un serviciu, sa fie recompensat cu cat mai multe beneficii. Nu mai ”rasfoi” printre optiunile de cazare Galati! Avantajele unor apartamente in regim hotelier sunt multe si nu se limiteaza doar la confort:

 

a. Costuri minore

Un apartament in regim hotelier iti permite sa economisesti, in special daca nu calatoresti singur, ci in compania prietenilor sau a familiarilor. Avand toate dotarile si utilitatile unei locuinte private, vei putea reduce din costurile cu mancarea. Iar per total, costurile individuale de cazare sunt net inferioare comparativ cu cele dintr-un hotel sau pensiune.

 

b. Mai multa libertate

Cu o chirie in regim hotelier, te poti bucura de mai multa libertate de miscare. Poti intra in apartament la orice ora din zi si din noapte, fara sa deranjezi vreun receptioner. De asemeni, poti lua micul dejun, pranzul si cina la orele pe care le alegi singur, fara sa te simti presat de intervalele de timp destul de rigide sau sa fii obligat sa respecti un anumit ”dress code” ce-ti impune o tinuta decenta in restaurant.

 

c. Confortul de-acasa

In apartamentele in regim hotelier, pe langa libertatea de miscare, nu-ti va lipsi nici confortul propriului camin. Un astfel de ambient este in asa fel amenajat incat sa reproduca pana in cele mai mici detalii, spatiul de-acasa. Totodata, te vei putea bucura si de placerea de a descoperi un loc nou si relaxant, in care sa te simti in siguranta si in care sa-ti poti reincarca bateriile.

 

d. Spatiu amplu

Spre diferenta de camerele de hotel, in apartamentele in regim hotelier, vei avea la dispozitie un spatiu mai amplu in care sa te desfasori. Aici poti dispune de o camera de zi, de dormitor, hol, baie si terasa, toate utilate si echipate cu cele de trebuinta.

 

Mai repede sau mai tarziu, pasii te vor purta si in Galati. Dar indiferent de motivele pentru care te vei numara printre vizitatorii acestei asezari, iti recomandam apartamentele in regim hotelier din Galati.

 

Sursa foto : octoberphotos.wordpress.com

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook