Cum asortezi camasa alba intr-o tinuta!

Scris de 

Una dintre putinele piese pe care le putem purta la fel de usor intr-o tinuta office, casual sau eleganta, camasa damaeste si in moda lui 2019 una dintre tendintele de baza.

Pentru acest an, designerii ne propun in special combinatii cu fuste midi si ne incurajeaza spre a incerca diverse croiuri care imbina stilul clasic cu cel modern.

Camasa alba alaturi de rochia neagra este un Must si trebuie sa fie alaturi de rochia neagra o piesa de rezistenta din garderoba noastra.Cu cat avem mai multe camasi albe cu atat mai bine, in sensul sa avem camasi casual albe, camasi office albe, camasi albe sport.

Viata este despre alegeri, asadar, va recomandam sa alegeti camasa alba si sa dati frau imaginatiei jucandu-va si combinand camasa in diverse tinute .

Mai jos avem o camasa alba clasica iar elementul surpriza si care o diferentiaza este aplicatia de pe fata care ii da unicitate .Se poate purta cu o fusta midi mai larga dar merge si cu o fusta creion.

camasa alba innab clothing
Camasa alba cu aplicatie Erika

Trecem la urmatoarea tinuta si mai jos avem o camasa alba cu maneci bufante si volane asortata intr-o tinuta smart casual la o pereche de blugi cu pantofi cu toc.

Camasa dama casual alba cu volane Kate 2 320x480
Camasa Dama Casual Alba Cu Volane Kate

 

Camasa dama casual Eda alba 2 320x480
Camasa Dama Casual Eda Alba

Camasa alba cu nasturi contrast este asortata intr-o tinua office alaturi de pantaloni negri. Camasa alba clasica are niste elemente gen maneca clopot cusuta cu ata contrast care ii dau o nota de elegatnta .

Cămașa dama office Selena alba cu garnitura rosie 2 320x480
Cămașa Dama Office Selena Alba Cu Garnitura Rosie

Si camasa alba tip rochie este la moda in acest sezon si se poate purta asa simpla ca atare dar si in combinatie cu colanti sau pantaloni si vom avea tinute casual, smart casual sau office. Elementul care o diferentiaza este o banda de dantela neagra iar contrastul alb negru este mereu la moda si foarte elegant.

Camasa tip rochie asimetrica Hope alba 320x480
Camasa Tip Rochie Asimetrica Hope Alba
Camasa cu umeri goi Melania4 480x720
Camasa Cu Umeri Goi Melania

Cămașa cu umeri goi Melania dispune la gât de o broșă cu mărgele gen funda detașabilă prinsă cu ac de siguranță, pentru a oferi celor care privesc o altfel de imagine. Te ajută și pe tine să fii în pas cu moda și să arăți mult mai elegant față de obicei. Datorită mânecilor bufante cu elastic la bază încheieturii și elastic în talie îți oferă simplitatea de a o putea asorta ori cu o pereche de pantaloni, cu blugi sau chiar cu o fustă cu talie înaltă.

Articol recomandat de INNAB Clothing - Viata e prea scurta pentru a purta haine plictisitoare.

Madalina

Devoratoare de bunatati si de calatorii memorabile. Super puterea mea e sa transform orice intr-o experienta faina de adaugat in glosarul vietii mele.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.