Un service auto ce practica preturi pentru studenti

Scris de 

Viața de student este una atipică, o viață care ne pregătește pentru ”războaiele” care urmează. Unul dintre aceste războaie va fi cu mașina pe care urmează să o cumperi și care rareori este vreun Mercedes ultimul model. În general, proaspătul student ieșit de pe băncile facultății, încearcă să își găsească un loc de muncă într-o multinațională unde începe să își croiască drumul înspre succes.

Dar să nu uităm că suntem la început, pe un salar nu tocmai grozav și cu o chirie nu tocmai de ignorat. Mașina pe care o ai la dispoziție este din anii 2000 și cere tot mai des drumuri la service-ul auto.

Și de acum începe adevărata luptă. Este o luptă care se duce pe mai multe fronturi, printre care cel psihologic, în care gândurile se luptă cu sentimentele pentru a renunța la mașină. Un alt front este cel financiar. Banii sunt o problemă, motiv pentru care service-ul auto pare a fi un drum înspre eșafod.

Dar ce ai spune dacă ai afla că există un service auto care și-a îndreptat atenția înspre studenți? Un service auto căruia îi pasă de buzunarele studentului și care oferă cele mai bune prețuri și cele mai avantajoase deal-uri, fie că este vorba despre o reparație, un ITP sau pur și simplu vrei să îți lași cauciucurile în regim hotelier? Service Auto Almira București este service-ul despre care discutăm, și care nici nu mai are nevoie de prezentări sau de introduceri.

Pentru un student, a găsi un service care să se ocupe de mașina sa cu respectul cu care s-ar ocupa de orice altă mașină, dar la un preț extrem de mic, pare a fi o imagine desprinsă de realitate. Dar Service Auto Almira a făcut acest pas înspre studenți, identificând o nișă de piață pe care alte service-uri nu au avut curajul să o exploateze.

Service Auto Almira a înțeles că tot mai mulți studenți au mașini, care la rândul lor au nevoie de reparații, și care reparații să fie cât mai ieftine. Fie că este vorba despre mecanică, despre ITP, geometrie 3d sau hotel anvelope, Service Auto Almira a pregătit cea mai bună ofertă de pe piață pentru studenți!

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook