Cum sa alegi o masina de inchiriat

Scris de 

Atunci când călătorești și vrei să închiriezi o mașină ca să te poți deplasa de la un loc la altul fără probleme este bine să ai în vedere toate detaliile călătoriei înainte de a pleca. Asta include destinație, transport, numărul de bagaje, numărul de zile petrecut acolo, un plan al activităților pe care le vei face și așa mai departe. Toate astea contribuie la decizie în momentul în care te hotărăști ce mașină să închiriezi. Învață cum să închiriezi mașina potrivită pentru nevoile tale citind mai departe acest articol.

De ce ai nevoie de mașină?

Ai bagaje multe sau poate călătorești cu copii. Poate ai nevoie doar de o mașină care să te ducă dintr-o parte în alta. În orice caz, primul lucru pe care trebuie să îl știi este răspunsul la întrebarea „de ce ai nevoie de mașină?”. Ține cont de factori precum numărul de bagaje, numărul de pasageri și drumul pe care urmează să mergi pentru a face selecția inițială a mașinilor dintre care să alegi.

 

Raport mărime - preț

Companiile de închirieri auto oferă clasificări ale vehiculelor din flotă, însă aceeași mașină poate fi clasificată diferit în două agenții și pot fi practicate tarife rent a car diferite. Ține în vedere acest aspect și fă întotdeauna comparații de prețuri.

 

Opțiuni de rezervă

Este posibil ca atunci când ajungi la agenție să îți ridici mașina închiriată, aceasta să nu se afle printre cele disponibile în flotă la momentul respectiv. Ține cont de asta și alege câteva opțiuni de rezervă care să te ajute să fii mai pregătit în cazuri de acest fel.

 

Costuri ascunse

Fii atent la costurile impuse de agenția de închiriere. Fii informat și află înainte să închiriezi dacă asigurarea ta acoperă și mașina închiriată ca să nu fie nevoie să plătești și o asigurare. Citește de înainte ce termeni și condiții de închiriere impune firma.

 

Verifică mașina

Înainte să pleci cu mașina spre destinația ta, asigură-te că ai verificat-o și ai notat sau făcut poze la fiecare zgârietură sau defect de pe mașină. Astfel, nu îți vor putea pune costuri adiționale pentru daune care nu au fost făcute de tine, când returnezi mașina. 

 

Sursa foto : auto-ankauf-in-frankfurt.de

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook