Castiga 5000 euro la concursul organizat de momondo!

Scris de 

Ești o persoană creativă și mai nou ai vreo idee de brand şi de schimbare a regulilor jocului, care ar zgudui industria de turism? Îţi plac provocările şi ai vrea să-ţi pui la încercare cunoştinţele academice de business împreună cu cele ale profesioniştilor din momondo, Google, Facebook, şi MEC Danemarca? Atunci Travellenge este pentru tine!

momondo invită studenţii însetaţi de cunoaştere, creativi şi curajoşi din 16 ţări concurente pentru a provoca industria globală de turism şi de a-şi aduce contribuţia cu idei noi de marketing, în vederea unei creşteri mai rapide în domeniul online. Practic concursul constă în a răspunde la întrebarea: ”Cum ai proceda tu ca să creşti brandul momondo pe piaţa din Romania?”.

 

Un juriu va selecta cea mai bună echipă-pereche din fiecare ţară participantă şi li se va oferi câte o excursie de un weekend la Copenhaga, cu toate cheltuielile acoperite.

 

Cât despre studenţii norocoşi din Danermarca, vor avea şansa să intre în contact cu minţile strălucite ale marketingului şi să ia parte la cursuri oferite de profesioniştii din domeniu, înainte de a prezenta ideea lor în marea confruntare din finala concursului, unde premiul constă în bani, în valoare de 5000 euro!

 

Datele concursului:

  • 31 octombrie 2014 – Data limită pentru înscrierea şi prezentarea ideilor.
  • 10 noiembrie 2014 – Selecţia câştigătorilor pe etapa naţională
  • 27-28 noiembrie 2014 – e-Travel Master Class şi finala internaţională a competiţiei , la Copenhaga.

 

Condiţii de participare:

=> Să fii student, să ai peste 18 ani şi să fii înscris la o universitate, colegiu, sau la studii echivalente, într-una din ţările participante. Doctoranzii şi masteranzii nu sunt eligibili.

=> Să intri în competiţie împreună cu partenerul sau partenera ta ca o echipă, amândoi disponibili pentru marea finală internaţională de la Copenhaga.

=> Să aveţi documente valide de călătorie (carte de identitate sau paşaport), ca să puteţi participa la marea finală din Copenhaga. Dacă e nevoie de viză, studentul e obligat să facă demersurile necesare pentru a o obţine, iar momondo va deconta cheltuielile necesare pentru obţinerea vizei.

=> Ideile trebuie atât trimise cât şi prezentate în limba engleză.

=> Fii creativ!

 

Pentru mai multe informaţii despre momondo sau despre concurs, te rugăm să accesezi pagina de web a concursului, Travellenge. Asigură-te mai întâi că ai dat Like la pagina de Facebook Travellenge, sau că te-ai alăturat grupului de pe LinkedIn, ca să rămâi la curent cu datele competiţiei. Mult succes!

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook