Concert de colinde vechi cu intrare libera la UBB

Scris de  Dec 03, 2015

Direcţia Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, împreună cu Consiliul Studenților din UBB (CSUBB) și cu Organizația studenților din UBB (OSUBB) organizează, duminică, 6 decembrie 2015, începând cu ora 19:00, în Auditorium Maximum (str. Em. de Martonne, nr.1), “Concertul de colinde vechi Veselește-te, Domn bunu’” susţinut de studenţi ai UBB din grupurile ASCOR Cluj-Napoca (Asociația studenților creștini ortodocși) şi Liga Studenţilor din Cluj.

 

„Ne dorim să aducem în fața publicului colinde care până nu demult umpleau atmosfera de sărbătoare a satelor în zilele de Crăciun și care acum sunt uitate. În plus, acest spectacol este o șansă pentru colindători de a se apropia ei înșuși de bucuria colindătorilor de altădată”, a declarat Oana Raluca Băilă, vicepreşedinte ASCOR Cluj.

 

Evenimentul este sprijinit de Radio Renașterea și Radio Transilvania, iar intrarea este liberă.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook