Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi online pe www.eventim.ro
{youtube}_XYx8zQzN80{/youtube}
Născută în primavara lui 2003, povestea URMA este o frumoasă călătorie, aşa cum o descriu însăşi artiştii; un drum al cărui jurnal de bord poate enumera o colecţie muzicală valoroasă, adunată în nu mai puţin de 4 materiale discografice, sute de concerte în toată ţara, dar şi pe mai multe scene din afara ei şi nu în ultimul rând multe momente autentice a căror experienţă URMA reuşeşte să o păstreze şi împartă prin ceea ce fac cu un public numeros.
Recunoscuţi pentru atenţia deosebită pe care o acordă calităţii sunetului, complexităţii şi subtilităţii muzicii pe care o pun în scenă, URMA îşi respectă promisiunea înglobată în propriul nume, lăsând cu fiecare album în spate o viziune artistică plină de sens.
{youtube}MQqj0MwWwQ4{/youtube}
Lost and found, cel mai recent lansat album al trupei, a fost inregistrat in studiourile ISV, avându-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering. Masteringul a fost realizat în Anglia de catre Neil Pickles, Director and Lecturer at Alchemea College of Audio Engineering, care a colaborat pe parcursul carierei sale cu artişti precum Groove Armada, Fun Lovin’ Criminals, Basement Jaxx sau A Perfect Circle. Construit integral sub deviza "fără compromisuri", pe durata a ultimilor patru ani, noul material discografic este oferit publicului într-un format de exceptie, respectiv un jurnal fotografic de 120 de pagini ce oferă imagini inedite surprinse de fotograful formaţiei, Radu Dumitrescu, care a însoţit pas cu pas grupul de muzicieni pe parcursul călătoriei muzicale intitulate "LOST END FOUND".
Produs de Mani Guţău / Catapulta Records, în parteneriat cu Fundaţia Pro Patrimonio şi Ordinul Arhitecţilor din România, Lost and found atrage atenţia asupra unor monumente de patrimoniu ce necesită intervenţie imediată, privind reabilitarea şi restaurarea lor.