Cu ce ne imbracam in aceasta toamna?

Scris de 

Dragele mele studente, deja a venit toamna. Nici eu nu sunt prea încântată, dar mă consolez cu gândul că acest anotimp este ideal pentru fashionistele de pretutindeni. Adică poți experimenta cu materialele, culorile, layering-ul; ai o mai mare libertate de exprimare a propriului stil și a personalității tale.

M-am gândit să vă propun câteva ținute ușor de purtat la facultate în acest sezon. Așadar, haideți să renunțăm la sandale, rochii din pânză și motive tribale și să ne întoarcem la blugi, cardigane și pulovere. 

 

În primul outfit vei recunoaște trendul color-blocking, care presupune alăturarea a două culori puternice în aceeași ținută. Totuși, poți calma efectul ”wow” cu un cardigan bej și o pereche de converși în culoarea nisipului. O împletitură romantică și un strop de parfum și ești gata!

 

Color Block

 


 

 

Cel de-al doilea outfit apelează la clasicii blugi albaștri, dar combinați cu elemente din alt registru stilistic: un blazer cambrat, într-o culoare vie, și o pereche de stilletos, înalți și eleganți. Contrastul dintre casual (blugii rupți și tricoul rock) și elegant este un trend care a prins o amploare neașteptată, dar binemeritată. Pentru ca ținuta să fie și mai spectaculoasă, alege un ceas masiv și o geantă office cât mai încăpătoare. Machiajul poate fi în tonuri neutre.

 

Blue Jeans

 


 

Cel de-al treilea outfit amintește de stilul franțuzoiacelor, foarte delicat și bine integrat în decorul parizian. În acest caz, culoarea burgundy este elementul central al ținutei. Poartă o fustă plisată, o pereche de botine cu toc gros și o pălărie - asortate unui pulover călduros, imprimat cu o schiță a celebrului Turn Eiffel. Pentru un touch final, aplică puțin blush roz-pastel și un gloss transparent.

 

Burgundy Crush

 


 

Ultimul outfit este pentru fetele îndrăznețe, care vor să iasă în evidență și nu au prejudecăți. Ele vor opta pentru o rochie roșie, cambrată în talie, și un ruj în aceeași culoare. Dar pentru a spulbera mitul Scufiței Roșii, vor asorta cu nonșalanță o geacă de piele neagră și o pereche de botine cu ținte. Geanta trebuie să fie practică, dar să atragă priviri, iar cerceii statement vor avea un rol esențial în construirea unui look glamour.

 

Red Passion

 


 

Voi ce outfit ați alege?

 

Sursa foto: favim.com

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook