Premii de 800.000$ de la Samsung pentru dezvoltatorii de aplicatii

Scris de 

Ești pasionat de tot ceea ce înseamnă tehnologie, telefonie și aplicații mobile? Campuscluj.ro îți vinde un pont pentru ca talentul tău să nu se irosească pe bani puțini. Coreenii de la Samsung organizează un concurs de aplicații pentru Galaxy S4, folosind interfața peer-to-peer, cu premii în valoare de 800.000 de dolari.

Sud-coreenii au anuntat ca cei interesati sa participe la concursul organizat, “Smart App Challenge 2013&Prime trebuie să dezvolte câte o aplicație folosind kitul Samsung Chord SDK.

 

Chord este o interfață prin care se face o conexiune wireless directă între două smartphone Samsung, fără a fi nevoie de un server sau de o rețea de telefonie mobilă. Tehnologia peer-to-peer este prezentată pentru utilizatorii de Samsung drept „Group Play”, un serviciu de „sharing” jocuri multiplayer sau muzica și fotografii în rândul utilizatorilor de telefoane și tablete.

 

Aplicațiile înscrise în concurs vor fi evaluate după mai multe criterii, precum unicitatea, potențialul comercial și designul.

 

Pentru cei interesați, perioada de înscriere este 20 iunie-31 august, iar juriul va delibera câștigătorii până în noiembrie.

 

În afară de utilizarea interfeței chord, participanții trebuie să vândă aplicația în magazinul ”Samsung Apps”.

 

Samsung va acorda, în total, zece premii. Premiul întâi va fi în valoare de 200.000 de dolari, pentru locul doi va acorda trei premii în valoare de 100.000 de dolari fiecare, iar pentru locul al treilea vor fi acordate șase premii în valoare de 50.000 de dolari fiecare.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: gadget-talk.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.