Ursus Breweries si UBB lanseaza programul de burse URSUS "Studenti pentru Comunitate"

Scris de 

Ursus Breweries, alaturi de Universitatea Babeş-Bolyai, lanseaza programul de burse URSUS "Studenti pentru Comunitate" adresat studentilor cu rezultate academice deosebite si o activitate intensa in beneficiul comunitatii locale.

 

Programul recompenseaza studentii exceptionali ai Universitatii "Babes-Bolyai", care au obtinut media generala de minim 8 pe ultimul semestru incheiat.

 

In acelasi timp, candidatii trebuie sa demonstreze ca au ambitia de a-i inspira pe ceilalti membrii ai generatiei lor printr-o implicare activa in organizatii non-profit sau in proiecte de voluntariat puse in folosul comunitatii din Cluj.

 

Initiativa URSUS Breweries de a stimula voluntariatul vine in continuarea eforturilor UBB de implicare puternică în comunitate. Mai multe detalii găsiți pe http://centre.ubbcluj.ro/fundraising/burse_ursus/

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook