Electric Castle 2016 este in cautare de voluntari

Scris de  Mar 17, 2016

Electric Castle Festival deschide, astăzi, selecția de voluntari pentru ediția 2016 a festivalului. Toți cei care doresc să facă parte din echipa festivalului se pot înscrie online, la adresa https://electriccastle.ro/volunteers.

Singurele condiții pentru voluntari sunt să aibă vârsta de 16 ani împliniți și să fie disponibili în perioada 14-17 iulie, dar și în timpul trainingurilor și pregătirilor dinaintea evenimentului. Cunoașterea unor limbi străine sau experiența în eveniment pot constitui avantaje, dar nu sunt obligatorii. În total, sunt deschise peste 250 de poziții de voluntari.

Aplicațiile se pot depune simplu și rapid completând un formular pe site-ul Electric Castle, secțiunea „Volunteers” (https://electriccastle.ro/volunteers). Termenul limită este 25 martie.

Voluntarii sunt o parte importantă a echipei de organizare. Ei sunt cei care îi ghidează pe participanți și le oferă informații despre evenimentele și spațiile festivalului, contribuie la organizarea activităților de peste zi, iar cei pricepuți la limba engleză au ocazia de a pătrunde în culise și de a fi ghizii artiștilor invitați în festival pe durata șederii acestora la Cluj. Evenimentele zilnice, spațiile special amenajate pentru relaxare și mulțimea de activități care se întâmplă 24 de ore din 24 nu ar fi posibile fără suportul voluntarilor.

Detalii suplimentare :

www.electriccastle.ro

www.facebook.com/ElectricCastle

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.